Γιαννόπουλος: «Δύσκολη χρονιά, σωστή απόφαση ο Κόμπι»

Γιάννης Ράμμας
Γιαννόπουλος: «Δύσκολη χρονιά, σωστή απόφαση ο Κόμπι»

bet365

Με αφορμή την ανακοίνωση της απόφασης του Κόμπι Μπράιαντ ν' αποσυρθεί στο τέλος της χρονιάς ο Χάρης Γιαννόπουλος θυμάται όσα του 'χει πει γι' αυτόν ο Τζανίρο Πάργκο κι όσα έχει διαβάσει ο ίδιος.

Το blog του 26χρονου SF των Ρέθυμνο Cretan Kings στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

Μας χαιρετάει κι ο Κόμπι

Είναι πλέον γεγονός. Όλοι μας το σκεφτήκαμε ότι θα έπρεπε ν' αποσυρθεί κι αυτός πήρε τη σωστή απόφαση. Δύσκολη χρονιά για τον ίδιο κι η κούραση έχει κάνει αισθητή την παρουσία της απ' τα πρώτα κιόλας παιχνίδια.

Ένας απ' τους μεγαλύτερους σούπερ σταρ του NBA, που έχει εκατομμύρια θαυμαστές, αλλά κι εκατομμύρια «haters». Τα κατορθώματα του όλοι τα ξέρουμε, όπως επίσης και τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του.

Είχα την τιμή να 'μαι συμπαίκτης με τον Τζανίρο Πάργκο, που έπαιζε στους Λος Άντζελες Λέικερς. Μου είχε πει ότι ο Κόμπι είναι ο πιο εργατικός παίκτης που έχει δει, κάτι το οποίο είναι επίσης γνωστό. Αυτό που δεν είναι γνωστό είναι ότι κλειδωνόταν μέσα στο προπονητικό γήπεδο, ώστε να μην έχει πρόσβαση κανένας και δούλευε κινήσεις επί ώρες.

Μία άλλη ενδιαφέρουσα ιστορία που είχε γίνει γνωστή μέσω διαδικτύου είχε λάβει μέρος στο προπονητικό καμπ της εθνικής ομάδος των ΗΠΑ πριν από λίγα χρόνια. Ο Κόμπι δεν κοιμάται όπως όλοι οι υπόλοιποι. Σπάει τον ύπνο του σε δύο 4ωρα. Έτσι, λοιπόν, πήρε έναν απ' το προπονητικό επιτελείο στις 05:00 τα ξημερώματα για να τον βοηθήσει με τα σουτ. Πήγε 08:00 κι ο προπονητής άφησε τον Κόμπι στο γήπεδο για να φάει πρωινό και να ετοιμαστεί για την πρωινή προπόνηση της ομάδος (ναι, είχε και προπόνηση η ομάδα). Όταν, λοιπόν, επέστρεψε, βρήκε τον Κόμπι ακριβώς εκεί όπου τον είχε αφήσει, να δουλεύει ακατάπαυστα. Αυτός ο αθλητής, λοιπόν, άντεξε 2 δεκαετίες σε τέτοιους ρυθμούς προπόνησης και πίεσης. Μόνο και μόνο αυτό λέει πολλά για τον άνθρωπο κι αθλητή Κόμπε Μπράιαντ.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα