Φώτσης: «Να δείξουμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα απ' αυτή στη Βαρκελώνη» (vid)

Γιάννης Ράμμας
Φώτσης: «Να δείξουμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα απ' αυτή στη Βαρκελώνη» (vid)
Ο Αντώνης Φώτσης εξήγησε πως ο στόχος του Παναθηναϊκού με τη Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ δεν είναι απλώς η μαθηματική πρόκρισης στο ΤΟΡ 16, αλλά να δείξουν πως το 77-52 στο Palau Blaugrana δεν ήταν αντιπροσωπευτικό.

Ο 30χρονος PF του Παναθηναϊκού μίλησε στους εκπροσώπους των Μέσων στο ΟΑΚΑ για...

...την αναμέτρηση της 8ης αγωνιστικής του γ' ομίλου της Ευρωλίγκας (4/12, 21:45/ΕΡΤ2): «Παίζουμε απέναντι στην καλύτερη, ίσως, ομάδα του ομίλου. Είναι ένα πολύ σημαντικό εντός έδρας παιχνίδι για εμάς και πρέπει να φανούμε απόλυτα έτοιμοι κι αντάξιοι. Στόχος μας είναι να τα δώσουμε όλα για να πάρουμε την νίκη».

...την ήττα με 77-52 στη Βαρκελώνη: «Στη Βαρκελώνη χάσαμε πολύ εύκολα και με μεγάλη διαφορά. Δεν κάναμε απολύτως τίποτα απ' όλα αυτά που θέλαμε, απ' όλα όσα είχαμε σχεδιάσει. Θέλουμε να δείξουμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα απ' αυτή που είχε παρουσιαστεί στον αγώνα του πρώτου γύρου. Όσο περνάει ο καιρός είμαστε και καλύτεροι. Δένουμε περισσότερο και παρουσιάζουμε βελτίωση. Αυτός είναι ο στόχος μας. Θα πρέπει να 'μαστε προσεκτικοί σ' όλους τους τομείς. Η Μπαρτσελόνα αγωνίζεται σε έναν πολύ γρήγορο ρυθμό και εμείς πρέπει να στους σταματήσουμε και να παίξουμε το μπάσκετ μας».

...το αρνητικό σερί των 9 συνεχόμενων ηττών απ' τη Μπαρτσελόνα: «Δεν κοιτάμε την προϊστορία, δε μας ενδιαφέρει. Σίγουρα οι 9 συνεχόμενες ήττες μας λένε κάτι, αλλά το σημαντικότερο για εμάς είναι η νίκη και το ν' αποδείξουμε ότι είμαστε καλύτεροι από τον αγώνα στη Βαρκελώνη».