Αντιεπαγγελματίας ο coach Καραγιάννης

ΕΞΑΛΛΟΙ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΓΟ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ

Αντιεπαγγελματίας ο coach Καραγιάννης

Αντιεπαγγελματίας ο coach Καραγιάννης

Αντιεπαγγελματική συμπεριφορά είχε ο Νίκος Καραγιάννης ο οποίος παράτησε τον Παπάγο μετά από 22 μέρες για άλλη ομάδα.

Ο Νίκος Καραγιάννης ήταν άνεργος για μεγάλο διάστημα και ο Παπάγος φρόντισε να τον επαναφέρει στο μπασκετικό προσκήνιο. Ο Έλληνας προπονητής αντικατέστησε τον Λευτέρη Καλογήρου αφού προηγούμενως έκανε... σκληρές διαπραγματεύσεις.

Η θητεία του κράτησε μόλις 22 μέρες όταν μετά τη νίκη της ομάδας των «Στρατηγών» επί του Ηρακλείου ανακοίνωσε την παραίτησή του. Οι άνθρωποι της ομάδας έμειναν έκπληκτοι και ο ίδιος τους είπε πως προσωπικοί λόγοι τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση. Ο αρχηγός της ομάδας, Μιχάλης Υφαντής τον ρώτησε ευθέως αν είχε συμφωνήσει με άλλη ομάδα, αλλά ο coach το αρνήθηκε.

Εξασφάλισε 5% bonus στην Sportingbet, σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Αρμάνι Μιλάνο.

Λίγες μέρες αργότερα ο Νίκος Καραγιάννης συμφώνησε με το Περιστέρι. Απορίας άξιον είναι πως τον εμπιστεύτηκε ο συγκεκριμένος ιστορικός σύλλογος αφού όπως «πούλησε» τον Παπάγο με τόση ευκολία, μπορεί να κάνει κάτι ανάλογο και στην επόμενη ομάδα του.

Η ανακοίνωση του ΑΣ Παπάγου:

«Ο ΑΣ Πάπαγου θέλει να «συγχαρεί» δημόσια τον προπονητή Νίκο Καραγιάννη που σήμερα, εντελώς «ξαφνικά», ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της συμπαθέστατης ομάδα του ΓΣ Περιστερίου.
Η στάση του «κυρίου» Καραγιάννη ήταν αντρίκεια, όπως λένε και στην πιάτσα, καθώς ενημέρωσε πλήρως τη διοίκηση της ομάδας, που τον ξανάφερε στο μπασκετικό προσκήνιο, για την πρόταση που είχε από άλλη ομάδα. Εδώ γελάει όλο το ελληνικό μπάσκετ…
Υ.Γ 1 Κανείς δεν μπορεί να παίζει με την ιστορία και τη φανέλα του ΑΣ Παπάγου, κυρίως όταν επικαλείται αστείες δικαιολογίες και ανακρίβειες για τα δήθεν αίτια αποχώρησης του.
Υ.Γ 2 Την τιμή και το ειδικό του βάρος στην μπασκετική πιάτσα το καθορίζει ο καθένας μόνος του με τις πράξεις του και τη στάση του. ~Eζυγίσθη, εμετρήθη και ευρέθη ελλιπής~» 

Best of internet