Έκλεισε ο Τζέιμς στον Ολυμπιακό

Έκλεισε ο Τζέιμς στον Ολυμπιακό

Έκλεισε ο Τζέιμς στον Ολυμπιακό
Ο Σον Τζέιμς είναι παίκτης του Ολυμπιακού και απομένουν μόνο τυπικές διαδικασίες για να ανακοινωθεί η μεταγραφή.

Ο Κόλτον Άιβερσον θα παραμείνει στην Καρσίγιακα και έτσι ο Ολυμπιακός μην περιμένοντας άλλο, συφώνησε με τον Σον Τζέιμς. Οι διαδικασίες καταβολής της ρήτρας ύψους 20.000 ευρώ στη Μπιλμπάο έχουν ξεκινήσει και ο Αμερικανός σέντερ τις επόμενες μέρες θα είναι στον Πειραιά.

Οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε πλήρη συμφωνία ενώ αξίζει να σημειωθεί πως στον Ολυμπιακό έχουν μεριμνήσει για περίπτωση που ο παίκτης παρουσιάσει τα προβλήματα των περασμένων ετών στη μέση του.

Εξασφάλισε 5% bonus στην Sportingbet, σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Αρμάνι Μιλάνο.

Ο Τζέιμς θα ανακοινωθεί από τους «ερυθρόλευκους» μόλις ολοκληρωθούν οι τυπικές διαδικασίες.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος βρήκε έναν πολύ ικανό αντικαταστάτη του Πάτρικ Γιανγκ ο οποίος φαίνεται να έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε την τελευταία διετία. Με τον Τζέιμς στη ρακέτα ο Ολυμπιακός βρίσκει έναν τέλειο αμυντικό (ειδικά ψηλά), ένα παίκτη που παίζει καλά το pick 'n' roll και κόβει στη ρακέτα τελειώνοντας τις φάσεις, έναν αξιόπιστο σουτέρ από τη γραμμή των βολών (σημαντικό) και έναν άριστο χαρακτήρα.

Στα αρνητικά του Αμερικανού είναι η άμυνα απέναντι σε πιο δυνατό αντίπαλο που παίζει με πλάτη ενώ κάνει με ευκολία φάουλ επειδή «κυνηγά» σεκάθε σουτ αντιπάλου, το κόψιμο.