Ολυμπιακός στο... 3.50 και Λοτζέσκι!

Φάνης Παναγιώτου
Ολυμπιακός στο... 3.50 και Λοτζέσκι!
Η δράση στα παρκέ της Euroleague και το καλύτερο παιχνίδι γίνεται στη Sportingbet.gr, τον Εθνικό χορηγό της κορυφαίας διοργάνωσης στην Ευρώπη!

Ο Ολυμπιακός δεν θα έχει τον Βασίλη Σπανούλη, ωστόσο παραμένει το φαβορί κόντρα στην ΕΑ7 Αρμάνι Μιλάνο. Η Sportingbet.gr σου δίνει την ευκαιρία να ποντάρεις σε πολλά ειδικά στοιχήματα και σε υψηλές αποδόσεις. Θα νικήσουν οι "ερυθρόλευκοι" και τις τέσσερις περιόδους; Πόνταρε σε απόδοση 3.50, ενώ αν ο Λοτζέσκι βάλει περισσότερους από 12.5 πόντους, θα πληρωθείς στο 1.85!

Πολύ σημαντικό ματς και στη Μαδρίτη. Η Ρεάλ υποδέχεται τη Φενέρμπαχτσε κι η Sportingbet.gr σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις... δυνατό παιχνίδι, με επιλογές για τους κορυφαίους παίκτες των ομάδων. Βρες τους πόντους που θα βάλει ο Γιουλ, ο Ρέγες, ο Αγιόν, ο Ντίξον, ο Βέσελι κι ο Ντατόμε και θα πας ταμείο σε πολύ καλές αποδόσεις!

Το τζάμπολ της ημέρας θα γίνει στην Κροατία εκεί όπου η Τσεντεβίτα υποδέχεται την Εφές. Η ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς είναι το φαβορί και το διπλό με -4.5 πόντους βρίσκεται στο 1.925! Όσο για τους παίκτες. Κι εδώ πληθώρα επιλογών από τη Sportingbet.gr. Γουάιτ και Ντίμπλερ είναι μόνο μερικά από τα ονόματα.

Κομβικής σημασίας αναμέτρηση κι αυτή ανάμεσα στη Σάσαρι και τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Όχι τόσο για τους γηπεδούχους αλλά για τους φιλοξενούμενους που παίζουν το τελευταίο τους χαρτί για την πρόκριση. Στο 1.65 το διπλό της Μακάμπι, με τη Sportingbet.gr να σου δίνει την ευκαιρία να ποντάρεις στους ηγέτες των δύο αντιπάλων. Πόνταρε στους πόντους του Λόγκαν και του Ροτσέστι, οι οποίοι συνήθως είναι... on fire και πληρώνουν 1.85!

Τέλος, στη Βιτόρια η Λαμποράλ Κούτσα υποδέχεται τη Λιμόζ με το line στο under/over να είναι στους 155.5 πόντους στη Sportingbet.gr, ενώ η ΤΣΣΚΑ Μόσχας του Δημήτρη Ιτούδη δοκιμάζεται στην έδρα της Μπάμπεργκ του Νίκου Ζήση. Το διπλό με περισσότερους από 6.5 πόντους πληρώνει 2.05 στη Sportingbet.gr! Αν θέλεις, όμως, κάτι διαφορετικό, τα ειδικά στοιχήματα δεν τελειώνουν ούτε εδώ!

Θα βάλει ο Μίλος Τεόντοσιτς περισσότερους από 15.5 πόντους; Κάνε παιχνίδι σε απόδοση 1.85!