Euroleague: Ολυμπιακός - ΕΑ7 Μιλάνο στις 22:00

Φάνης Παναγιώτου
Euroleague: Ολυμπιακός - ΕΑ7 Μιλάνο στις 22:00
Ο Ολυμπιακός έχει το κεφάλι του ήσυχο όσον αφορά στην υπόθεση πρόκριση, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι θα… χαριστεί στην ΕΑ7 Μιλάνο, η οποία “καίγεται’!

Εντός έδρας συνεχίζει τις υποχρεώσεις της στη Euroleague η ομάδα του Πειραιά. Ο στόχος της πρόκρισης στο TOP 16 επετεύχθη, ωστόσο αυτό δεν συνεπάγεται ότι οι “ερυθρόλευκοι” θα παρουσιαστούν αδιάφοροι στο εξής.

Κάθε άλλο. Κι αυτό σημαίνει ότι η ΕΑ7 Μιλάνο θα πρέπει να κάνει την υπέρβαση απόψε στο ΣΕΦ. Το τζάμπολ της αναμέτρησης είναι προγραμματισμένο για τις 22:00, με τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports 2.

Οι Ιταλοί “καίγονται” για το θετικό αποτέλεσμα και μάλιστα είναι σε άνοδο μετά τις τελευταίες τους νίκες. Βέβαια, θα στερηθούν εκ νέου τω υπηρεσιών του Αλεσάντρο Τζεντίλε, που παραμένει στα… πιτς.

Όσο για τον Ολυμπιακό; Πέρα από το γνωστό πρόβλημα του Πάτρικ Γιανγκ, εκτός βρίσκεται κι ο Βασίλης Σπανούλης, με τον Γιώργο Πρίντεζη -αντίθετα- να βρίσκεται στη διάθεση του Γιάννη Σφαιρόπουλου, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.

Οι βαθμολογίες των Ομίλων ΕΔΩ

«Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα η οποία παίζει τα τελευταία της χαρτιά για την πρόκριση στο TOP 16. Επιπροσθέτως, προέρχεται από τρεις σερί νίκες. Αυτά τα δυο στοιχεία δίνουν στον αγώνα ακόμα πιο υψηλό βαθμό δυσκολίας.Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι ώστε για 40 λεπτά να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που θα έρθει να παλέψει για την πρόκρισή της. Πρέπει να εφαρμόσουμε το πλάνο μας και να μείνουμε στο σχεδιασμό που έγινε στις προπονήσεις όλες αυτές τις μέρες», ήταν τα λόγια του Γιάννη Σφαιρόπουλου.