Τι θα κάνουν Άρης, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στο Eurocup; (pics)

Φάνης Παναγιώτου
Τι θα κάνουν Άρης, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στο Eurocup; (pics)
Το gazzetta.gr παρουσιάζει το πρόγραμμα των τελευταίων αγωνιστικών της πρώτης φάσης του Eurocup και γράφει για τις ελληνικές ομάδες και τις πιθανότητες πρόκρισης τους.

Η φετινή σεζόν είχε δύο μεγάλες επιστροφές. ΑΕΚ και Άρης (ή Άρης και ΑΕΚ αν προτιμάτε) βρέθηκαν ξανά στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και το ελληνικό μπάσκετ είχε τρεις εκπροσώπους στο Eurocup.

Η πρώτη φάση πλησιάζει στο τέλος της κι η αλήθεια είναι πως οι ελληνικές ομάδες έχουν αντιμετωπίσει δυσκολίες. Η ΑΕΚ ξεκίνησε με ήττες, το ίδιο κι ο ΠΑΟΚ. Αντίθετα, ο Άρης τα έχει πάει ως τώρα καλύτερα, με τη νίκη επί της Ούνικς Καζάν να μπαίνει στη λίστα με τις μεγαλύτερες επιτυχίες της ιστορίας του.

H Sportingbet επιστρέφει το ποντάρισμά σου, σε περίπτωση που ο Μαυροκεφαλίδης σημειώσει 20 πόντους και πάνω στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Νίζνι.

Αυτά, όμως, ανήκουν στο παρελθόν. Ό,τι έγινε... έγινε. Το σημαντικό είναι τι θα ακολουθήσει και το gazzetta.gr καταγράφει τα δεδομένα στους τρεις Ομίλους των ελληνικών ομάδων.

GROUP D

Ο Άρης έχει ρεκόρ 4-3, ωστόσο το πρόγραμμα απομένει είναι εξαιρετικά δύσκολο. Παίζει εντός έδρας με τις ισχυρές Ούνικς Καζάν και Μπάνβιτ, ενώ εκτός έδρας θ' αντιμετωπίσει τη Στεάουα. Βέβαια, έχει αποδείξει πως φέτος είναι ικανός για το καλύτερο!

Τα ματς που απομένουν:

02/12 Άρης - Ούνικς
09/12 Στεάουα - Άρης
15/12 Άρης - Μπάνβιτ

GROUP E

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην πιο δύσκολη θέση από όλους. Η εντός έδρας ήττα από τη Ζενίτ ουσιαστικά του... έκοψε τα φτερά και πλέον καλείται να κάνει μία τεράστια υπέρβαση. Βλέπετε, έχει να αγωνιστεί με τη Μπεσίκτας έξω, με την Άβτοντορ μέσα και με τη Λιέτουβος Ρίτας στη Λιθουανία, επομένως γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι το έργο του "Δικεφάλου" είναι εξαιρετικά δύσκολο.

Τα ματς που απομένουν:

02/12 Μπεσίκτας - ΠΑΟΚ
09/12 ΠΑΟΚ - Άβτοντορ
16/12 Λιέτουβος Ρίτας - ΠΑΟΚ

GROUP F

Η κατάσταση της ΑΕΚ είναι περίεργη. Ναι μεν έχει πάρει μεγάλες νίκες κι έχει σοβαρές πιθανότητες πρόκρισης, ωστόσο θα δώσει τα τρία επόμενα ματς χωρίς τους ξένους γκαρντ της. Κι αυτό γιατί ο Κρις Γουόρεν αποχώρησε, με τους Κούπερ και Άρμστεντ να μην έχουν δικαίωμα συμμετοχής. Αρχής γεννομένης από σήμερα (01/12) όπου η ΑΕΚ θ' αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Νίζνι. Ακολουθεί ακόμα ένα εκτός έδρας ματς τη Χάπουελ κι η πρώτη φάση ολοκληρώνεται με την Ένωση να υποδέχεται τη Νεπτούνας.

Τα ματς που απομένουν:

01/12 Νίζνι - ΑΕΚ
09/12 Χάποελ - ΑΕΚ
16/12 ΑΕΚ - Νεπτούνας

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.