Ντουέιν Ντέιβις: Δικαιώνει όσους τον πίστεψαν! (pics)

Φάνης Παναγιώτου
Ντουέιν Ντέιβις: Δικαιώνει όσους τον πίστεψαν! (pics)

bet365

Ο Ντουέιν Ντέιβις έκανε τη διαφορά στη νέα νίκη που πανηγύρισε ο Κόροιβος και το gazzetta.gr γράφει για τον Αμερικανό γκαρντ/φόργουορντ που δικαιώνει όσους τον πίστεψαν!

Πέρυσι ήταν η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Φέτος έχασε το… στοιχείο του αιφνιδιασμού αλλά μετά από 8 αγώνες βρίσκεται στα… ψηλά στρώματα του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 5-3. Ο λόγος για τον Κόροιβο, που κόντρα στο Ρέθυμνο πανηγύρισε νέο θετικό αποτέλεσμα, παρά το γεγονός ότι… πήγε να χάσει δικό του ματς!

Για τον κορυφαίο των νικητών μην ρωτήσετε. Πρόκειται για τον… συνήθη ύποπτο. Ο Ντουέιν Ντέιβις έμεινε στο παρκέ για 35:45 και φόρτωσε το καλάθι της ομάδας από την Κρήτη με 22 πόντους (4/9 τρίποντα), έχοντας παράλληλα 9 ριμπάουντ (7 επιθετικά!), 4 ασίστ και μόλις 2 λάθη στο ενεργητικό του!

Η εμφάνιση του Αμερικανού δεν πρέπει να σας κάνει εντύπωση. Είναι ο κορυφαίος του Κόροιβου τη φετινή αγωνιστική περίοδο, σκοράροντας κατά μέσο όρο 15.88 πόντους!

Ωστόσο, το σημαντικό στην προκειμένη υπόθεση είναι πως ο Ντέιβις δίνει τις απαντήσεις του μέσα στο παρκέ με τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί. Η πορεία του Αμερικανού στον Κόροιβο δεν ήταν εύκολη. Κάθε άλλο. Αντιμετώπισε ένα πρόβλημα τον πρώτο καιρό της περσινής σεζόν, αμφισβητήθηκε, έφτασε κοντά στην πόρτα της εξόδου αλλά όταν βρήκε ρυθμό ήταν… ασταμάτητος! Ποιος μπορεί να ξεχάσει τους 22 πόντους που έβαλε στον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ ή τους 28 που μέτρησε με αντίπαλο τον Απόλλωνα στην Πάτρα, λίγο καιρό μετά;

Κάπου εκεί, όμως, τα ευχάριστα τελειώνουν. Ο Χάρης Μαρκόπουλος είχε στα χέρια του ένα εξαιρετικό “εργαλείο” αλλά η FIBA τιμώρησε τον Ντέιβις κι η χρονιά τελείωσε πρόωρα γι’ αυτόν. Πολλοί φαντάστηκαν πως αυτό θα ήταν το κύκνειο άσημα του στον Κόροιβο. Κι όμως.

Το προπονητικό τιμ έκανε την… έκπληξη, τον εμπιστεύτηκε και μέχρι τώρα μπορεί να χαμογελάει για την απόφαση του! Ο Αμερικανός έμεινε κι είναι ηγέτης του Κόροιβου. Κι ακόμα η σεζόν έχει δρόμο. Ο Ντέιβις έχει ταλαιπωρηθεί πολύ, ωστόσο πλέον δείχνει πως πατάει γερά στα πόδια του και δείχνει την αξία του!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα