Γιατζόγλου: «Δεν υπήρχε κάποιος που να μη γνώριζε το αποτέλεσμα»

Γιατζόγλου: «Δεν υπήρχε κάποιος που να μη γνώριζε το αποτέλεσμα»
Ο Στιβ Γιατζόγλου αναφέρθηκε στην έλλειψη συγκέντρωσης και στην ανάγκη απόκτησης ενός point guard.

Ο προπονητής της Καβάλας έχει σίγουρα καταφέρει να βελτιώσει την εικόνα της ομάδας του, αλλά τα περιθώρια βελτίωσης είναι ακόμη πολλά.

Ο Στιβ Γιατζόγλου ανέφερε πως, «Δεν νομίζω πως να υπήρχε κανείς στο γήπεδο που να μην ήξερε το τελικό αποτέλεσμα. Το ερωτηματικό ήταν το πως θα εξελιχθεί το ματς. Δεν είμαι ποτέ ικανοποιημένος όταν λήγει ένα παιχνίδι. Αυτό είναι δεδομένο. Έχουμε αρκετά περιθώρια βελτίωσης. Σήμερα χάσαμε πολλά εύκολα καλάθια και αυτό ήταν λόγω κακής συγκέντρωσης. Το πρόβλημα ήταν στην επίθεση. Χρειαζόμαστε έναν πόιντ γκαρντ γιατί έχουμε ένα 2αρι που τον βάζουμε στη θέση του πλέι μέικερ και είναι ένα ψάρι έξω από το νερό του. Γι’ αυτό πρέπει να πάρουμε έναν πόιντ γκαρντ. Τα 19 λάθη φανέρωσαν το πρόβλημα που έχουμε στην οργάνωση. Τα κεφάλια κάτω και να κάνουμε δουλειά και όπως είπε ο Δεμερτζής, έχουμε το μεγάλο παιχνίδι με το Ρέθυμνο για να μπούμε στο παιχνίδι σωτηρίας γιατί τώρα είμαστε υποβιβασμένοι. Βομβαρδιζόμαστε από προτάσεις για παίκτες, αλλά πρέπει να βρούμε τον σωστό. Δεν θέλουμε one man show, αλλά κάποιον που να μπορεί να βοηθήσει την ομάδα. Τα συναισθήματα μου όταν παίζω απέναντι στον Ολυμπιακό είναι γνωστά, ευχαριστώ τον κόσμο του Ολυμπιακού που όποτε με βλέπει χαίρεται. Ήμουν παίκτης πριν από 30 χρόνια του Ολυμπιακού, τώρα είμαι προπονητής στην Καβάλα».

Ο Γιάννης Δεμερτζής τόνισε πως, «Ομάδα υψηλού επιπέδου ο Ολυμπιακός και είναι πάντα δύσκολο να παίζεις απέναντι του. Εμείς θέλαμε να δείξουμε βελτίωση και να δείξουμε πως καταλαβαίνουμε όσα μας ζητάει ο κόουτς. Τώρα πρέπει να δουλέψουμε πολύ σκληρά για το ματς με το Ρέθυμνο. Το ότι κρατήσαμε τον Ολυμπιακό στους 71 πόντους και είχαμε 17 ασίστ, είναι στοιχεία που κρατάμε από το σημερινό ματς»

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα