Ξανθόπουλος: «Κερδίσαμε μια ομάδα με ίδιους στόχους»

Ξανθόπουλος: «Κερδίσαμε μια ομάδα με ίδιους στόχους»

Ξανθόπουλος: «Κερδίσαμε μια ομάδα με ίδιους στόχους»

bet365

Το χθεσινό ντέρμπι και τη νίκη του Άρη επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ σχολίασε ο Βασίλης Ξανθόπουλος σε συνέντευξή του.

Για την πολύ μεγάλη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ μίλησε ο Βασίλης Ξανθόπουλος στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ, με τον γκαρντ του Άρη να χαρακτηρίζει τη νίκη πολύ σημαντική, διότι και οι δυο ομάδες έχουν τους ίδιους στόχους.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τη μεγάλη νίκη του Άρη επί της ΑΕΚ:
«Ήταν μία πολύ σημαντική νίκη, απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο, ο οποίος έχει τους ίδιους στόχους με εμάς. Ήταν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα, μετά την κακή εμφάνιση και την ήττα στην Ευρώπη. Το σημαντικό είναι ότι αντιδράσαμε μετά από αυτή την ήττα και τώρα συνεχίζουμε. Νομίζω ότι κρίθηκε στο πάθος, τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση. Πιστεύω ότι το πήρε η ομάδα που έδειξε ότι το ήθελε περισσότερο».

Για την αστάθεια που παρουσιάζει η ομάδα του:
«Είναι αλήθεια πως έχουμε σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας. Έχει παίξει ρόλο βέβαια και η Ευρώπη. Έχουμε δύσκολα ταξίδια και ο όμιλος είναι δύσκολος. Η ομάδα έχει φτιαχτεί για να αντεπεξέλθει στις δυσκολίες της εφετινής σεζόν. Θεωρώ ότι μπορούμε να καλυτερεύσουμε αγωνιστικά, έχουμε πολλούς καινούργιους παίκτες στην ομάδα και ο χρόνος είναι υπέρ μας».

Για τα επόμενα παιχνίδια:
«Κοιτάμε πρώτα απ’ όλα την Ούνιξ, είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι διότι αν κερδίσουμε, θα είμαστε ουσιαστικά με το ένα πόδι στην επόμενη φάση. Μετά έχουμε την Κηφισιά, την οποία δεν πρέπει να υποτιμήσουμε. Είναι μία ομάδα που παίζει καλύτερα εκτός έδρας. Είναι επικίνδυνος αντίπαλος, έχει καλό ρόστερ και για να έχει αξία η νίκη επί της ΑΕΚ, θα πρέπει να νικήσουμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα