Λυκογιάννης: «Θαύμα ότι πήγε στον πόντο με τέτοια διαιτησία»

Λυκογιάννης: «Θαύμα ότι πήγε στον πόντο με τέτοια διαιτησία»

bet365

Ο Άρης Λυκογιάννης εξέφρασε απορίες για τον τρόπο με τον οποίο σφύριξαν οι διαιτητές στο ματς με τα Τρίκαλα.

Ο προπονητής του Κολοσσού, Άρης Λυκογιάννης ανέφερε πως, «Να ξεκινήσω δίνοντας συγχαρητήρια στα Τρίκαλα για την νίκη τους και να ευχηθώ για καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα. Πραγματικά δυσκολεύομαι να βρω σχόλιο για το συγκεκριμένο ματς . Ήρθαμε να παίξουμε στα Τρίκαλα ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μια ομάδα που θέλει να παίξει σε έναν γρήγορο ρυθμό. Τι να πω στους παίκτες μου κοιτώντας τις ελεύθερες βολές και είναι 38-21; Τι να πω όταν ο Λαρεντζάκης δεν καταλάβαμε για ποιο λόγο και πόσο γρήγορα αποβλήθηκε με τεχνικές ποινές, με ανακαλύψεις φάουλ, με διάφορα. Τι να πω για την τελευταία επίθεση στο 87-86 όταν κόντρα σε θεούς και δαίμονες επιστρέφοντας στο ματς ο διαιτητής ο οποίος είναι στην baseline αντί να δείχνει με τα χέρια του τα πέντε δευτερόλεπτα ξαφνικά τα σφυρίζει, και παίρνει εκεί την απόφαση που κρίνει ένα ματς;

Νομίζω ότι το γεγονός ότι το παιχνίδι πήγε στον πόντο είναι πραγματικά θαύμα αλλά και το γεγονός ότι επιστρέψαμε ενώ το ματς κάποια στιγμή ήταν ακόμα και στους δώδεκα πόντους με μεγάλη προσπάθεια από τα παιδιά. Συγχαρητήρια στους αθλητές και των δύο ομάδων για το όμορφο θέαμα που προσφέρανε σήμερα αλλά νομίζω ότι μέσα στο γήπεδο υπήρχε μια παραφωνία».

Ο Χρήστος Σαλούστρος στην πρώτη του παρουσία στον Κολοσσό δήλωσε, «Έγινε ένα ματς το οποίο κρίθηκε στο πάθος, στη δύναμη, τα Τρίκαλα προέρχονταν από πέντε συνεχόμενες ήττες και αυτό το ματς το θέλανε όσο τίποτα άλλο, έτσι γίνετε στο πρωτάθλημα. Θεωρώ ότι εμείς κάναμε κάποια παιδαριώδη λάθη αλλά παρόλα αυτά κάναμε ένα πολύ μεγάλο comeback και καταφέραμε να φέρουμε το ματς στα ίσα. Εμείς συνεχίζουμε, έχουμε ένα δύσκολο ματς το Σάββατο με την Αμαλιάδα στη Ρόδο».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα