Λάσο: «Το μέλλον μας στην Ευρωλίγκα είναι αβέβαιο»

Λάσο: «Το μέλλον μας στην Ευρωλίγκα είναι αβέβαιο»

Λάσο: «Το μέλλον μας στην Ευρωλίγκα είναι αβέβαιο»
Προβληματισμένος από την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του στην Ευρωλίγκα εμφανίσθηκε ο Πάμπλο Λάσο, μετά και τη νέα ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα.

Ο Ισπανός προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του και παραδέχθηκε πως το μέλλον της «βασίλισσας» στην Ευρωλίγκα είναι αβέβαιο.

«Ήταν πολύ μαχητικοί στην αρχή αλλά επιστρέψαμε στο παιχνίδι μετά το πρώτο δεκάλεπτο. Παίξαμε εξαιρετικό μπάσκετ στο τρίτο δεκάλεπτο, ωστόσο ο Μίλερ μας «σκότωσε» με τρία τρίποντα. Στη συνέχεια κατάφεραν να διατηρήσουν το προβάδισμα τους κατά τη διάρκεια των τελευταίων λεπτών του παιχνιδιού, τα οποία διαχειρίστηκαν εξαιρετικά. Έχουμε κερδίσει 6 συνεχόμενα ματς στο Ισπανικό πρωτάθλημα αλλά η απόδοση μας δεν είναι σε καμία περίπτωση αυτή που θα θέλαμε στην Ευρωλίγκα. Απομένουν ακόμα τρεις αναμετρήσεις με το μέλλον μας να είναι αβέβαιο», είπε αρχικά ο Λάσο.

Η Ρεάλ θα προσπαθήσει στην έδρα της Μπιλμπάο να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα μετά την απρόσμενη ήττα στο Βελιγράδι. Στο 1.33 το διπλό στη Novibet.

Στη συνέχεια μίλησε για την ατμόσφαιρα στην έδρα του Αστέρα, λέγοντας:
«Ξέραμε απο την αρχή πόσο δύσκολο θα είναι να αγωνιστείς σε μια ατμόσφαιρα σαν της Πιονίρ Αρένα. Οι φίλοι του Ερυθρού Αστέρα έπαιξαν μεγάλο ρόλο και κάθε φορά που οι παίκτες των γηπεδούχων ήταν υπο πίεση εκείνοι τους ανέβαζαν ψυχολογικά»

Για το πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων:
«Σχετικά με τον πρώτο αγώνα ο Ερυθρός Αστέρας ήταν πολύ διαφορετικός καθώς τότε είχε πολλές ελλείψεις όπως ο Μίτροβιτς ενώ χθες έπαιξε με όλα τα όπλα του στη φαρέτρα».