Ουνικάχα Μάλαγα - Μακάμπι Τελ Αβίβ 82-68

Ουνικάχα Μάλαγα - Μακάμπι Τελ Αβίβ 82-68
Η Μάλαγα νίκησε εύκολα τη Μακάμπι με 82-68 και πλέον η ιστορική ομάδα απειλείται άμεσα με αποκλεισμό από τον πρώτο κιόλας γύρο.

Η κατρακύλα δεν έχει τελειωμό για τη Μακάμπι, που γνώρισε ακόμη μία ήττα, αυτή τη φορά από τη Μάλαγα και πλέον, έχοντας ρεκόρ 1-6 είναι «αγκαλιά» με τον αποκλεισμό.

Η Μάλαγα αντίθετα, πέτυχε την 6η της νίκη, παρέμεινε στην κορυφή μαζί με την ΤΣΣΚΑ και εξασφάλισε την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης για 11η σερί χρονιά.

ΝΙΚΗΣΕ ΓΙΑΤΙ: Η Μάλαγα μπήκε πολύ δυνατά στο πρώτο ημίχρονο και με πολύ καλή επιθετική λειτουργία, αλλά και πιεστική άμυνα (στο 2ο δεκάλεπτο), πήγε στα αποδυτήρια με το υπέρ της 48-31. Στο δεύτερο ημίχρονο χαλάρωσε λίγο και επέτρεψε στη Μακάμπι να μειώσει τη διαφορά, αφού όμως πρώτα είχε φτάσει και τους 23 πόντους.

ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ: Ο Γουίλ Τόμας ήταν εξαιρετικός και με 20 πόντους και πέντε ριμπάουντ σε 26 λεπτά συμμετοχής ήταν ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου.

ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ: Σε πολύ μέτριο βράδυ βρέθηκε ο Ντέβιν Σμιθ, που μπορεί να χε 11 πόντους, αλλά τα ποσοστά του ήταν πολύ άσχημα με 1/3 δίποντα και 3/9 τρίποντα. Ακόμη, είχε 3 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 κλέψιμο και 4 φάουλ.

ΦΑΣΗ-ΚΛΕΙΔΙ: Η Μάλαγα έτρεξε ένα απίστευτο 20-0 σερί από τα τέλη της πρώτης μέχρι τα μέσα της δεύτερης περιόδου και το 23-20 έγινε 43-20!

ΤΙ ΚΡΑΤΑΝΕ: Η ισπανική ομάδα κρατά τη νίκη και την εξαιρετική απόδοση για ακόμα ένα παιχνίδι, ενώ η Μακάμπι κρατά την απόδοση των Λάντεσμπεργκ και Ρότσεστι που είχαν από 13 πόντους.

ΤΙ ΞΕΧΝΑΝΕ: Η Μακάμπι ξεχνά και τη σημερινή ήττα και αναζητά κάποιο θαύμα για να ελπίζει. Η Μάλαγα ξεχνά πλέον το άγχος, καθώς έχει εξασφαλίσει την πρόκριση και κοιτά μόνο τη μάχη με την ΤΣΣΚΑ για την πρώτη θέση.