Κάνε παιχνίδι με Ολυμπιακό και ειδικά παικτών!

Gazzetta team
Κάνε παιχνίδι με Ολυμπιακό και ειδικά παικτών!
Φουλ δράση γι' ακόμα μία εβδομάδα στα παρκέ της Euroleague κι η Sportingbet.gr -Εθνικός χορηγός της διοργάνωσης- σου δίνει τη δυνατότητα να ποντάρεις σε πληθώρα ειδικών στοιχημάτων.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Λαμποράλ Κούτσα και θέλει να δώσει συνέχεια στο σερί νικών που τρέχει... Θα τα καταφέρει; Πόνταρε στον άσο από ημίχρονο που πληρώνει 1.80 στη Sportingbet.gr! Βλέπεις ανοιχτό ή κλειστό ματς στο ΣΕΦ; Το line βρίσκεται στους 154.5 πόντους και τα under/over πληρώνουν 1.90!

Το τζάμπολ της ημέρας θα γίνει στη Ρωσία, εκεί όπου η Κίμκι είναι το μεγάλο φαβορί κόντρα στη Μπάγερν Μονάχου. Ο άσος με -14.5 πόντους πληρώνει 2.20 στη Sportingbet.gr, η οποία όμως σου δίνει ακόμα περισσότερες επιλογές! Θα βάλει ο Σβεντ περισσότερους από 13.5 πόντους ή ο Ράις πιο πολλούς από 14.5; Κάνε παιχνίδι στα ειδικά στοιχήματα!

Όσο για το ματς της Φενέρμπαχτσε με τη Στρασμπούρ; Αν η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς σημειώσει περισσότερους από 83.5 πόντους θα πληρωθείς στο 1.65, ενώ η Sportingbet.gr δίνει τη δυνατότητα για ειδικά στοιχήματα, όπως οι πόντοι του Βέσελι, του Ντατόμε και του Ντίξον. Το ίδιο και στο Ζιέλονα Γκόρα - Μπαρτσελόνα, εκεί όπου το line στο under/over βρίσκεται στους 146.5 πόντους!

Σημαντικό ματς θα διεξαχθεί και στο Μιλάνο. Μπορούν οι γηπεδούχοι να πληρώσουν το 2.40 στο οποίο τιμάται η νίκη τους επί της ομάδας του Ντούσαν Ίβκοβιτς; Αν πάντως πιστεύεις ότι θα πάρει το ματς η Εφές, το διπλό με -3.5 πόντους πληρώνει 1.925 στη Sportingbet.gr! Κομβικό ματς κι αυτό ανάμεσα στην Ουνικάχα Μάλαγα και τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Στο 1.55 ο άσος στο 2.55 το διπλό, με τη Sportingbet.gr να σου δίνει τη δυνατότητα να ποντάρεις σε πολλά ειδικά στοιχήματα, όπως οι πόντοι του φορμαρισμένου Κουζμίνσκας ή του Φάρμαρ.