Καράσεφ: «Όλοι παίζουν για τον Σχορτσιανίτη»

Gazzetta team
Καράσεφ: «Όλοι παίζουν για τον Σχορτσιανίτη»
Ο τεχνικός της Ζενίτ μίλησε για τη νίκη επί του ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως στον «δικέφαλο» όλοι παίζουν για τον Σχορτσιανίτη...

Αναλυτικά:

«Ήταν πολύ σημαντική νίκη για εμάς γιατί εξασφαλίζει την πρόκριση μας στον επόμενο γύρο. Δεν έχει σημασία σε ποια θέση αλλά είμαστε στην επόμενη φάση. Ήρθαμε εδώ χωρίς τους δύο βασικούς μας ψηλούς που έμειναν πίσω. Ένα μεγάλο πρόβλημα που είχαμε, ήταν πως θα σταματήσουμε το Σοφοκλή. Ξεκινήσαμε βάζοντας δύο ψηλούς επάνω του, παίζαμε αργά και στη συνέχεια αποφάσισα ότι πρέπει να παίξουμε με κοντό σχήμα και νταμπλ τιμ συνέχεια στο Σοφοκλή για να τον απομονώσουμε. Αυτό το σχήμα λειτούργησε, γιατί όταν έχεις κοντούς, που μπορούν να κάνουν διείσδυση, να τρέξουν και να παίξουν άμυνα, μπορείς να κλείσεις το Σχορτσανίτη»

Για το πως κέρδισε η Ζενίτ: «Κατά την άποψη μου η επίθεση του ΠΑΟΚ είναι πολύ στοχευμένη στο «Σόφο». Προσπαθούν όλοι να παίξουν για αυτόν, αλλά αυτό βγάζει από το ρυθμό τους άλλους παίκτες. Ακόμα και να πετύχει 30 πόντους ο Σχορτσανίτης, οι άλλοι είναι ουσιαστικά εκτός ρυθμού και πιστεύω ότι αυτό έφταιξε».