ΠΑΟΚ:Ο Σαββίδης φωτογράφισε το πανό για τον Πούτιν!

ΠΑΟΚ:Ο Σαββίδης φωτογράφισε το πανό για τον Πούτιν!
Θέμα συζήτησης αποτελεί το πανό υπέρ του Πούτιν, που σήκωσαν οπαδοί του ΠΑΟΚ στην «PAOK Sports Arena».

Ο Ιβάν Σαββίδης βρέθηκε με την έναρξη του αγώνα, ΠΑΟΚ – Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, στα επίσημα του γηπέδου, όπου παρέμεινε μέχρι τη λήξη, με την ήττα να ισοδυναμεί με αποκλεισμό για τον «Δικέφαλο».

Έχοντας δίπλα τον Μπάνε Πρέλεβιτς, τον Βαγγέλη Γαλατσόπουλο και τον Αρθουρ Νταβίντιαν, τον άνθρωπο που έχει βάλει να ασχολείται με την ομάδα μπάσκετ του «Δικεφάλου», ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν δίστασε να βγάλει από την τσέπη το κινητό του τηλέφωνο και να αποθανατίσει, προφανώς για τους δικούς του λόγους, το πανό υπέρ του Βλαντιμίρ Πούτιν, που σήκωσαν λίγο πριν το τέλος του αγώνα οπαδοί του ΠΑΟΚ.

Ήταν ένα περίεργο απόγευμα για τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Λίγα λεπτά μετά από την είσοδο του στο γήπεδο, άκουσε συνθήματα από μία μερίδα οπαδών του ΠΑΟΚ κατά του Τάσου Κάκου, κάτι που επαναλήφθηκε δευτερόλεπτα πριν από το φινάλε, με αποτέλεσμα να προβληματιστεί, ενώ αποχωρώντας από το γήπεδο υποσχέθηκε στον Μπάνε Πρέλεβιτς και στα υπόλοιπα μέλη του δ.σ. της ΚΑΕ την ενίσχυση της ομάδας μπάσκετ.

Η τωρινή παραμονή του Σαββίδη στην Ελλάδα μπορεί να χαρακτηριστεί από τις πιο έντονες, με διαδοχικές συναντήσεις, ραντεβού, συζητήσεις, επαφές, με πολλά ανοικτά θέματα του ΠΑΟΚ να ζητούν λύσεις. Όμως, στο ίδιο διάστημα ασχολείται έντονα και με άλλα ζητήματα, που δεν σχετίζονται με τον ΠΑΟΚ.