Ο Σαββίδης στο ΠΑΟΚ – Ζενίτ (gTV)

Ο Σαββίδης στο ΠΑΟΚ – Ζενίτ (gTV)
Ο Ιβάν Σαββίδης βρίσκεται στο «παλατάκι» του ΠΑΟΚ και παρακολουθεί την αναμέτρηση με την Ζενίτ – Συνθήματα κατά του Τάσου Κάκου!

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έφτασε στο γήπεδο λίγο μετά την έναρξη του αγώνα και στην είσοδο τον υποδέχθηκαν ο πρόεδρος, Μπάνε Πρέλεβιτς και ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος.

Ο κ. Σαββίδης συνοδεύεται από τον δικηγόρο του Γιώργο Γκουρουβανίδη και τον Αρθουρ Νταβίντιαν, τον άνθρωπο που έχει βάλει να ασχολείται με την ομάδα μπάσκετ του «Δικεφάλου».

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ χειροκρότησε τον Ιβάν Σαββίδη κατά την είσοδο του στο «παλατάκι», ενώ η παρουσία της Ζενίτ από την Αγία Πετρούπολη αποτέλεσε ένα ακόμη κίνητρο για να βρίσκεται απόψε στο γήπεδο.

Συνθήματα κατά του Κάκου!

Ένα κομμάτι των οπαδών του ΠΑΟΚ βλέποντας τον Ιβάν Σαββίδη στις κερκίδες θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα και να του υπενθυμίσει, ότι ο Τάσος Κάκος είναι ανεπιθύμητος γι’ αυτούς στην ποδοσφαιρική ομάδα.

Ακούστηκαν λίγα αλλά… δυνατά υβριστικά συνθήματα κατά του πρώην διεθνή διαιτητή, το θέμα του οποίου έχει «παγώσει» εδώ και μέρες.