Γουέιντ: «Δεν είμαστε προετοιμασμένοι για τον Πορζίνγκις»

Γουέιντ: «Δεν είμαστε προετοιμασμένοι για τον Πορζίνγκις»

bet365

Οι ομάδες του ΝΒΑ δεν περίμεναν να είναι τόσο καλός ο Κριστάπς Πορζίνγκις και δεν έχουν προετοιμαστεί για να τον αντιμετωπίσουν, σύμφωνα με τον Γουέιντ.

Ο αρχηγός των Χιτ και 3 φορές πρωταθλητής ΝΒΑ εκθείασε τον Λετονό γίγαντα λέγοντας πως «έχει κάνει σπουδαία δουλειά στην πιο δύσκολη πόλη για μπάσκετ. Είναι κάποιος για τον οποίο πρέπει πάντα να έχεις πλάνο για να τον αντιμετωπίσεις, σε κάθε παιχνίδι. Είτε σκοράρει, είτε παίρνει ριμπάουντ, είτε μοιράζει κοψίματα»

Στη συνέχεια εξήγησε πως: «Ο Πορζίνγκις είναι ρούκι. Χρειάζεται χρόνο για μια ομάδα και για τους αντιπάλους του να καταλάβει ότι πρέπει να τον υπολογίζει. Αυτή τη στιγμή, όλα τα πλάνα μας εστιάζουν στον Άντονι, ή στον Αφλάλο, παίκτες οι οποίοι ξέρουμε τι μπορούν να κάνουν. Ακόμα δεν ξέρουμε τι θα κάνει ο Πορζίνγκις, αλλά σίγουρα όχι για πολύ καιρό ακόμα, αναμφίβολα»

Τέλος, τον εκθείασε ξανά λέγοντας: «Έχει κάνει τους ανθρώπους του ΝΒΑ να μιλάνε για αυτόν. Όχι μόνο για τα highlights. Οι αριθμοί του είναι εξαιρετικοί, παίζει πολύ δυναμικά. Είναι όμως νέος και ακόμα δεν έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για να αντιμετωπίσουμε έναν ρούκι»

 

NBA Τελευταία Νέα