Τέπιτς: «Μείναμε ενωμένοι στα δύσκολα»

Τέπιτς: «Μείναμε ενωμένοι στα δύσκολα»
Ο Μιλένκο Τέπιτς έχει φορέσει τη φανέλα της Λιέτουβος Ρίτας την οποία αντιμετωπίζει ο ΠΑΟΚ (11/11-19:00).

Ο ΠΑΟΚ πανηγύρισε νίκη μετά από καιρό επί του Ρεθύμνου και ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει την Λιέτουβος Ρίτας για το Eurocup.

Ο Μιλένκο Τέπιτς μίλησε στην καθιερωμένη ανοικτή προπόνηση στους εκπροσώπους του Τύπου και αναφέρθηκε...

Για την ψυχολογική βοήθεια που δίνει η νίκη στο Ρέθυμνο: «Είχαμε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα στο ξεκίνημα της σεζόν, κάναμε ορισμένες άσχημες ήττες, είχαμε και αλλαγές στο ρόστερ μας και όλα αυτά δημιούργησαν μία δύσκολη κατάσταση. Το σημαντικό σε αυτές τις περιπτώσεις είναι να μένεις ενωμένος κι αυτό κάναμε κι εμείς και είμαι σίγουρος ότι από εδώ και πέρα όλα θα πάνε καλά…»

Για την μάχη πρόκρισης που θα δώσουν ΠΑΟΚ και Λιέτουβος Ρίτας: «Είναι αλήθεια ότι από αυτή την άποψη το παιχνίδι είναι σημαντικό, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πρόκειται απλά για ένα παιχνίδι, μόλις της 5ηςαγωνιστικής και έχουμε μπροστά μας άλλα πέντε παιχνίδια. Αυτή την στιγμή είναι πολύ σημαντικό για μας, όπως είναι και για αυτούς. Ξέρουμε την κατάσταση που είναι, παίζουμε στην έδρα μας και θα πρέπει να προσεγγίσουμε το παιχνίδι χωρίς πίεση και να κοιτάξουμε τι πρέπει να κάνουμε για να κερδίσουμε».

Για την ομάδα της Λιέτουβος: «Παίζουν με πολύ ενέργεια και πολλά σουτ από την περιφέρεια με υψηλά ποσοστά, όπως όλες οι ομάδες της Λιθουανίας. Σχεδόν όλοι οι παίκτες σουτάρουν από μακριά. Έχουν μεγάλο ροτέισον, οι παίκτες παίζουν 15-20 λεπτά και κρατούν δυνάμεις σε όλο το ματς. Πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε όλα αυτά. Έπαιξα εκεί πριν δυο χρόνια αλλά από τότε έμεινε μόνο ένας παίκτης. Τα υπόλοιπα στοιχεία ωστόσο δεν αλλάζουν, είναι μια σοβαρή ομάδα και προέρχεται από μια παραδοσιακή χώρα του μπάσκετ, που είναι το πρώτο άθλημα».

Για τον Ορέλικας: «Είναι ο μοναδικός παίκτης που ήταν στην Lietuvos από τότε που έπαιζα κι εγώ. Είναι πολύ καλός παίκτης, παίζει και στο «3» και στο «4» το ίδιο καλά και στις δύο πλευρές του παρκέ. Μπορεί να σουτάρει, έχει την νοοτροπία του σκόρερ και μπορεί να μας δημιουργήσει πολλά προβλήματα και επειδή είναι επικίνδυνος παίκτης χρειάζεται προσοχή».

Για την παρουσία του Σχορτσανίτη: «Η παρουσία του βοηθάει πολύ. Έχουμε πλέον ένα ψηλό κορμί και είναι πιο εύκολο να παίξεις, είναι πλεονέκτημα για μας, γιατί οι αντίπαλοι θα έχουν την προσοχή τους στραμμένη σε αυτόν».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.