Στη Ρωσία ο ΠΑΟΚ, εντός ΑΕΚ & Άρης

Φάνης Παναγιώτου
Στη Ρωσία ο ΠΑΟΚ, εντός ΑΕΚ & Άρης
Με τις αναμετρήσεις της 4ης αγωνιστικής της πρώτης φάσης συνεχίζεται η δράση στα παρκέ του Eurocup.

Πριν από μία εβδομάδα ο Άρης πήρε σπουδαίο “διπλό” στην έδρα της Ούνικς Καζάν, ωστόσο -όπως τόνισε ο Δημήτρης Πρίφτης- η συγκεκριμένη νίκη δεν θα έχει καμία αξία αν σήμερα (19:00) οι “κίτρινοι” ηττηθούν από τη Στεάουα στη Θεσσαλονίκη. Ο Άρης συνεχίζει εντός έδρας τις υποχρεώσεις του στο Eurocup κι αποκλειστικός στόχος είναι το θετικό αποτέλεσμα.

Τη νίκη θα ψάξει κι η ΑΕΚ που υποδέχεται τη Χάποελ Ιερουσαλήμ (19:00). Την προηγούμενη εβδομάδα η Ένωση πανηγύρισε την πρώτη της νίκη (σ.σ. επί της Νίζνι) και σε καμία περίπτωση δεν θέλει να έχει απώλειες στο “σπίτι” της. Βέβαια, το έργο της δεν θα είναι εύκολο, αφού η ομάδα από το Ισραήλ έχει ένα αρκετά ποιοτικό ρόστερ, με τον Γιοτάμ Χαλπερίν να επιστρέφει στην Ελλάδα.

Το… ελληνικό πρόγραμμα της ημέρας το ανοίγει ο ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου δοκιμάζεται στη Ρωσία κόντρα στην πολύ δυνατή Άβτοντορ και το έργο της γίνεται ακόμα πιο δύσκολο με δεδομένο πως τη Δευτέρα το απόγευμα έπαιξε δύσκολο ματς κόντρα στον Ολυμπιακό, το οποίο μάλιστα κρίθηκε στην παράταση!

16:00 Άβτοντορ - ΠΑΟΚ (Novasports 2)
19:00 Άρης - Στεάουα (ΕΡΤ)
19:00 ΑΕΚ - Χάποελ (OTE Sport 4 HD)