ΠΑΟΚ: Ο... γύρος του κόσμου σε τέσσερις ημέρες

ΠΑΟΚ: Ο... γύρος του κόσμου σε τέσσερις ημέρες
Στο μακρινό Σάρατοφ αγωνίζεται την Τετάρτη (4/11) ο ΠΑΟΚ, που ξεκίνησε το πρωί της Τρίτης (3/11) τη μίνι-οδύσσειά του…

Η αποστολή του «Δικεφάλου» θα περάσει τέσσερις μέρες σε αεροπλάνα και αεροδρόμια, από σήμερα και μέχρι το ερχόμενο Σάββατο, όταν θα πρέπει να είναι στο Ρέθυμνο για τον αγώνα της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1.

Η πόλη του Σάρατοφ, που βρίσκεται 750 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της Μόσχας, κοντά στα σύνορα με το Καζακστάν, απέχει 2.672 χλμ από τη Θεσσαλονίκη και για να φτάσει ο ΠΑΟΚ εκεί ξεκίνησε από τις 6.30 το πρωί της Τρίτης, σε λιγότερο από 12 ώρες μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό, το μακρινό ταξίδι του.

Πρώτος σταθμός του ταξιδιού ήταν η Αθήνα και από εκεί η αποστολή «πέταξε» για τη Μόσχα. Στη ρωσική πρωτεύουσα, όπου θα φτάσει ύστερα από 3,5 ώρες πτήσης, υπάρχει πεντάωρη αναμονή για την επόμενη πτήση που θα μεταφέρει την ομάδα στο Σάρατοφ.

Ο ΠΑΟΚ δεν θα προλάβει να προπονηθεί σήμερα το απόγευμα, οι παίκτες θα πάνε απευθείας στο ξενοδοχείο και το πρωί της Τετάρτης (9 π.μ. τοπική ώρα) θα προπονηθούν στο γήπεδο, όπου στις 5 μ.μ. (τοπική ώρα) θα παίξουν με την Avtodor Saratov για την 4η αγωνιστική του Eurocup.

Η επιστροφή είναι επίσης ένας… Γολγοθάς, καθώς θα ακολουθηθεί η ίδια διαδρομή, με την ομάδα να παραμένει την Τετάρτη στο Σάρατοφ, να μπαίνει στα αεροπλάνα την Πέμπτη και να φτάνει το βράδυ της ίδιας μέρας στη Θεσσαλονίκη.

Την Παρασκευή θα γίνει μια προπόνηση και αμέσως μετά η ομάδα θα «πετάξει» για το Ρέθυμνο για να παίξει στις 5 μ.μ του Σαββάτου με την τοπική ομάδα.