Αστεία απόφαση για το Κηφισιά - Λαύριο (vid)

Αστεία απόφαση για το Κηφισιά - Λαύριο (vid)

bet365

Ο Αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ έκανε δεκτή την ένσταση της Κηφισιάς, αλλά η απόφασή του είναι πρωτόγνωρη αφού απλά πρόσθεσε δύο πόντους στο τελικό σκορ.

Το Λαύριο νίκησε την Κηφισιά με 79-82, ωστόσο οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονταν για καλάθι του Δημήτρη Μαυροειδή το οποίο ακυρώθηκε ως επκρόθεσμο. Στο συγκεκριμένο σημείο απέμεναν 27'' και το σκορ θα διαμορφωνόταν σε 81-78 υπέρ της Κηφισιάς.

Ο Αθλητικός Δικαστής αναγνώρισε το λάθος των διαιτητών, δικαίωσε τους Κηφισιώτες, αλλά απλά τους πρόσθεσε δύο πόντους στο τελικό σκορ (81-82) χωρίς να αλλάξει το νικητή.

Αξίζει αναφοράς το γεγονός ότι την υπεράσπιση του Λαυρίου ανέλαβε ο αντιπρόεδρος και νομικός σύμβουλος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Τάκης Μπαλτάκος.

Προφανώς, κρίνοντας από την απόφαση, ο Αθλητικός Δικαστής δεν μπορούσε να αντιληφθεί πως η εικόνα του ματς μπορεί να ήταν πολύ διαφορετική, αν το σκορ διαμορφωνόταν 81-78 με 27'' να απομένουν.

Η Κηφισιά είναι αποφασισμένη να ασκήσει έφεση στο ΑΣΕΑΔ και θεωρεί πως έχει βάσιμες ελπίδες να δικαιωθεί, από την στιγμή που ο αθλητικός δικαστής αναγνώρισε το δίκιο της στην υπόθεση.

Η απόφαση του αθλητικού δικαστή του ΕΣΑΚΕ:

Α.Ε.Ν. ΚΗΦΙΣΙΑΣ

Γίνεται εν μέρει δεκτή η ένσταση που υπέβαλε η Α.Ε. Ν. ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΚΑΕ, κατά του κύρους του αγώνα πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής Κατηγορίας επαγγελματικής καλαθοσφαίρισης, περιόδου 2015-2016, μεταξύ των ομάδων «Α.Ε. Ν. ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΚΑΕ - Γ.Σ. ΛΑΥΡΙΟΥ», ο οποίος διεξήχθη στις 24-10-2015.Επικυρώνεται το καλάθι δύο (2) πόντων που πέτυχε η ενιστάμενη ομάδα 27,5΄΄ πριν τη λήξη του αγώνα και κατακυρώνεται υπέρ της. Το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα διαμορφώνεται σε 81-82, με νικήτρια ομάδα τη Γ.Σ. ΛΑΥΡΙΟΥ ΚΑΕ.Απορρίπτεται η ένσταση κατά τα λοιπά.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα