Δοκιμασίες για ΠΑΟΚ & ΑΕΚ, με τη Μπουντούτσνοστ ο Άρης

Φάνης Παναγιώτου
Δοκιμασίες για ΠΑΟΚ & ΑΕΚ, με τη Μπουντούτσνοστ ο Άρης

bet365

Με τις αναμετρήσεις της δεύτερης αγωνιστικής της πρώτης φάσης συνεχίζεται η δράση στο Eurocup. Κόντρα στη Μπουντούτσνοστ ο Άρης, εκτός έδρας δοκιμασίες για ΑΕΚ - ΠΑΟΚ.

Με απολογισμό 1 νίκη και 2 ήττες ολοκληρώθηκε η πρώτη αγωνιστική του Eurocup για τις ελληνικές ομάδες.

Δύσκολο αναμένεται το έργο των συλλόγων που μας εκπροσωπούν και στη δεύτερη... στροφή της πρώτης φάσης. Το πρόγραμμα ανοίγει η ΑΕΚ, που δοκιμάζεται στην έδρα της πολύ ισχυρής Γαλατάσαραϊ, μία εβδομάδα μετά την ήττα απόν την Κράσνι Οκτιάμπρ.

Εκτός έδρας δοκιμασία και για τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου μπήκε με το δεξί, καθώς επικράτησε της Σζόλνοκι και θα ψάξει την υπέρβαση στη Ρωσία, κόντρα σ' έναν δυνατό αντίπαλο.

Τέλος, ο Άρης θα υποδεχτεί τη Μπουντούτσνοστ. Το ματς είναι ιστορικό για τους "κίτρινους", αφού θα δώσουν ευρωπαϊκό παιχνίδι στο... σπίτι τους μετά από πολύ καιρό κι αποκλειστικός τους στόχος είναι το θετικό αποτέλεσμα. Στην πρεμιέρα η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη πάλεψε, αλλά εν τέλει έχασε από την Τραμπζονσπόρ.

Ο Αρης υποδέχεται στο Nick Galis Hall την Μπουντούτσνοστ με τη νίκη της ομάδας του Δημήτρη Πρίφτη να προσφέρεται στο 1.50 στην Sportingbet.

Συνοπτικά

18:30 Γαλατάσαραϊ - ΑΕΚ (OTE Sport 4)
19:00 Άρης - Μπουντούτσνοστ (ΕΡΤ 3)
20:00 Ζενίτ - ΠΑΟΚ (Novasports 2)

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα