Παπαντωνίου: «Ας κάνουν όλοι υπομονή»

Παπαντωνίου: «Ας κάνουν όλοι υπομονή»

Gazzetta team
Παπαντωνίου: «Ας κάνουν όλοι υπομονή»

bet365

Ο Νώντας Παπαντωνίου συνιστά υπομονή στους φίλους της ΑΕΚ ενόψει της συνέχειας των υποχρεώσεών της.

Αναλυτικά το blog του γκαρντ της ΑΕΚ, Νώντα Παπαντωνίου στην επίσημη ιστοσελίδα του πρωταθλήματος.

«Προερχόμαστε από μία ήττα, που μας πίκρανε. Παρά το γεγονός ότι αντιμετωπίσαμε ένα δύσκολο αντίπαλο (Κράσνι) στην Ευρώπη, μπορούσαμε να κερδίσουμε. Είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε, όμως, την σκληρή δουλειά. Επιμένω, ότι έχουμε μια πολύ καλή ομάδα και ένα εξαιρετικό τεχνικό επιτελείο.

Στήριξη και υπομονή ζήτησε από τον κόσμο της ΑΕΚ ο Νώντας Παπαντωνίου. Αύριο η Ενωση φιλοξενείται από το Λαύριο και η Novibet προσφέρει στο 1.90 το να σημειωθούν περισσότεροι των 140 πόντοι.

Θα συνεχίσουμε τη δουλειά με στόχο να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο και να διορθώσουμε τα λάθη μας. Στον αγώνα με το Λαύριο μάς δίνεται η ευκαιρία να δείξουμε ένα καλό πρόσωπο και να αποδείξουμε σε όλους ότι είμαστε εδώ. Ας μην βιάζονται κάποιοι να κρίνουν.

Πάμε για το «2-0» στο Πρωτάθλημα κι αυτό είναι, που μας ενδιαφέρει ετούτη την ώρα. Το Λαύριο θα διεκδικήσει τις πιθανότητες, που έχει, το σεβόμαστε, αλλά ξέρουμε ποιες είναι οι δυνάμεις μας. Ξέρω ότι ακούγεται μονότονο, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα: «Ας κάνουν όλοι υπομονή».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα