O παίκτης-πρόεδρος που έκανε άνω-κάτω το ΟΑΚΑ! (vid)

Γιάννης Ράμμας
O παίκτης-πρόεδρος που έκανε άνω-κάτω το ΟΑΚΑ! (vid)
Ο παίκτης-πρόεδρος της Κράσνι Οκτιάμπρ, Ντμίτρι Γερασμινένκο, απάντησε με χειρονομίες στους φίλους της ΑΕΚ, ενώ ο DJ Κούπερ τους... επέστρεψε ένα μπουκάλι!

Η εμπειρία (37χρ.) και το αξίωμα πήγαν... περίπατο στην περίπτωση του Ντμίτρι Γερασιμένκο στο ΟΑΚΑ. Ο παίκτης-πρόεδρος της ρωσικής Κράσνι Οκτιάμπρ είχε τη... φαεινή ιδέα ν' απαντήσει με χειρονομίες (έδειξε κατ' επανάληψη το επίθετό του στη φανέλα, ενώ έστειλε κι ένα... φιλάκι) στους φίλους της ΑΕΚ και παραλίγο να... τινάξει στον αέρα τη δραματική πρεμιέρα του στ' ομίλου.

Με 1:49 ν' απομένει για τη λήξη της κανονικής διάρκειας, τα μπουκάλια έπεσαν... βροχή στο παρκέ, ενώ ίσως κανείς ή τουλάχιστον όχι οι... ευέξαπτοι δεν πήραν χαμπάρι τον DJ Κούπερ (ΠΑΟΚ 2013-14 & Παναθηναϊκός 2015) να τους... επιστρέφει ένα.

Η ρωσική ομάδα κατευθύνθηκε προς τη φυσούνα, αλλά επέστρεψε αμέσως για τη συνέχεια, καθώς οι διαιτητές δεν είχαν δώσει σχετική εντολή κι υπήρχε κίνδυνος διακοπής εις βάρος της.

Κατά την επιστροφή στο παρκέ, ο Ντμίτρι Γερασιμένκο με μία κίνηση προσπάθησε να ζητήσει «συγγνώμη», αλλά το κακό είχε ήδη γίνει και πλέον η «Ένωση» κινδυνεύει με τιμωρία.