ΑΟΝΣ Μίλων: «Ένας διαφορετικός σύλλογος» (pics)

Gazzetta team
ΑΟΝΣ Μίλων: «Ένας διαφορετικός σύλλογος» (pics)

bet365

Με σύνθημα «Πάμε όπως παλιά» όλες οι παλιές δόξες του Μίλωνα μαζεύτηκαν στο κλειστό του συλλόγου στη Νέα Σμύρνη σε μία συγκινητική βραδιά με αφορμή το εναρκτήριο παιχνίδι της ομάδας.

Μεγάλες στιγμές έζησε τη Δευτέρα το βράδυ το κλειστό του Μίλωνα στη Νέα Σμύρνη, σε μία ξεχωριστή ‘αγωνιστική’ όπου συγκεντρώθηκαν όλες οι παλιές δόξες του ιστορικού συλλόγου σε ένα reunion, με αφορμή την έναρξη της νέας σεζόν. Με σύνθημα «Πάμε όπως παλιά», πλήθος κόσμου και παίκτες-σύμβολα τόσο του συλλόγου όσο και των καλών εποχών του ελληνικού μπάσκετ, έδωσαν το παρόν στο εναρκτήριο παιχνίδι του Μίλωνα για τη φετινή χρονιά.

Περισσότερα από 1.000 άτομα, ιδιαίτερα αξιοσημείωτο νούμερο όχι μόνο για την Α’ ΕΣΚΑΝΑ αλλά και για ομάδες της Α1, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μια μοναδική βραδιά, να μιλήσουν από κοντά με βετεράνους της ομάδας αλλά και να παρακολουθήσουν το παιχνίδι.

Η συγκεκριμένη κίνηση καταδεικνύει την πίστη και την επένδυση της διοίκησης του Μίλωνα στην ομάδα για τη φετινή σεζόν, σε ένα σύλλογο που για χρόνια αγωνιζόταν στην Α1 και Α2, αναδεικνύοντας γνωστά ονόματα του εγχώριου μπάσκετ όπως ο Γιάννης Σιούτης και ο Δημήτρης Αποσκίτης, σημερινός τεχνικός διευθυντής της ομάδας.

Για την ιστορία, το παιχνίδι έληξε με νίκη του Μίλωνα επί της Ευρυάλης με σκορ 76-42.

Σχετικά με τον ΑΟΝΣ Μίλων

Σε μια εποχή που ομάδες αναδεικνύονται ή εξαφανίζονται βάσει της οικονομικής ευρωστίας των ιδιοκτητών τους, ο Μίλωνας δείχνει το δρόμο καθώς, με συμμετοχή όλων των ανθρώπων που έχουν κατά καιρούς περάσει από τα τμήματά του, ο σύλλογος έχει παρουσία σε πλειάδα αθλημάτων στα οποία μάλιστα κάνει πρωταθλητισμό (βόλεϊ, άρση βαρών). Επίσης είναι αξιοσημείωτο πως ο Μίλωνας διαθέτει μια από τις αρτιότερες εγκαταστάσεις τένις στην Ελλάδα, με πολλά και σύγχρονα γήπεδα.

 

Τελευταία Νέα