Το νέο «σπίτι» των Γουόριορς (pics)

Το νέο «σπίτι» των Γουόριορς (pics)

Το νέο «σπίτι» των Γουόριορς (pics)

bet365

Αλλάζουν... πόλη οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, καθώς όπως έγινε γνωστό, η διοίκηση των πρωταθλητών ΝΒΑ ξόδεψε πάνω από ένα δισεκατομμύρια δολάρια προκειμένου να αγοράσει έκταση 12 στρεμάτων για να χτίσει το νέο της γήπεδο.

Ένα γήπεδο 18.000+ θέσεων στη περιοχή του Σαν Φρανσίσκο, δίπλα στη θάλασσα, το οποίο σύμφωνα με τους ιθύνοντες της ομάδας έρχεται για να αναβαθμίσει πλήρως την περιοχή, καθώς εκτός από την arena θα χτιστεί εμπορικό κέντρο, γραφεία εταιριών, καφετέριες, εστιατόρια και άλλα πολλά.

«Οι Γουόριορς κάνουν μια επένδυση δαπανώντας το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό του ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων και είναι η μοναδική ομάδα στον αμερικανικό αθλητισμό που το πράττει εντελώς αυτόνομα. Χωρίς κρατική χρηματοδότηση, σε ιδιωτική έκταση με αποκλειστικά δικά μας κεφάλαια» δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ομάδας Ρικ Γουέλτς.

Λεπτομέρειες για το πότε θα ολοκληρωθεί το έργο ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστές, ωστόσο στο twitter έχουν ήδη κυκλοφορήσει οι πρώτες εικόνες από μακέτες, από τις οποίες καταλαβαίνει κανείς οτι το έργο θα είναι πραγματικά εντυπωσιακό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα