Μπόνι: «Η καρδιά μου είναι κίτρινη» (vid)

Μπόνι: «Η καρδιά μου είναι κίτρινη» (vid)

Μπόνι: «Η καρδιά μου είναι κίτρινη» (vid)

bet365

Ο Μάριο Μπόνι παρακολούθησε το ματς του Άρη με τον Παναθηναϊκό και επισκέφτηκε το μουσείο της αγαπημένης του ομάδας.

Μπορεί να πέρασαν 17 χρόνια από τη μέρα που αποχώρησε από τον Άρη, όμως είναι ένας από τους πιο αγαπητούς ξένους που φόρεσαν ποτέ τη φανέλα της ομάδας. Κάτι που φαίνεται από το ότι μετά από την πάροδο τόσων ετών, όποτε έρχεται στη Θεσσαλονίκη γίνεται αντικείμενο λατρείας.

Ο λόγος για τον Μάριο Μπόνι. Ο… «τρελός Ιταλός» των φίλων του Άρη, ο οποίος κατάφερε να κερδίσει δύο τίτλους στα ισάριθμα χρόνια που έπαιξε στην ομάδα (Κύπελλο Korac το 1997 και Κύπελλο Ελλάδας το 1998), βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη και δε θα μπορούσε να μην περάσει μία βόλτα από το γήπεδο που νιώθει σαν δεύτερο σπίτι του.

Ο Μπόνι περιηγήθηκε στο ανανεωμένο «Nick Galis Hall», στα «νέα» αποδυτήρια και το γυμναστήριο της ομάδας, όπως και στο ανακαινισμένο ARIS LEGEND STORE.

«Μόλις ήρθα στην Θεσσαλονίκη απλά για να την επισκεφθώ γιατί την αγαπώ, αγαπώ τον Άρη και για αυτό ήρθα στο Αλεξάνδρειο», δήλωσε στην κάμερα του ARISBC o Mario Boni και συνέχισε: «Για εμένα η σημερινή μέρα ήταν μια μεγάλη έκπληξη γιατί ανακάλυψα ότι υπάρχει νέα διοίκηση, νέος ιδιοκτήτης που θέλει να κάνει τον Άρη όπως παλιά, μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος! Ήταν σπουδαία έκπληξη! Βρίσκομαι στο μουσείο του Άρη και η καρδιά μου χτυπά πολύ γρήγορα. Είμαι σίγουρος πως με τον νέο ιδιοκτήτη ο Άρης θα γίνει ξανά μια από τις καλύτερες ομάδες όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά στην Ευρώπη. Συγχαρητήρια σε όλους και θέλω να πω στους φιλάθλους της ομάδας… Αρειανάρα. Κάθε φορά που έρχομαι στην Θεσσαλονίκη και στο Αλεξάνδρειο είναι κάτι ξεχωριστό. Παρότι έχουν περάσει τόσα χρόνια, γιατί έπαιζα εδώ τις σεζόν 1996-97 και 1997-98, κάθε φορά που επιστρέφω στην Θεσσαλονίκη και σε αυτό το γήπεδο η καρδιά μου είναι κίτρινη. Είμαι πολύ χαρούμενος! Δεν έχω λόγια!».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα