Η Sportingbet Εθνικός χορηγός της Euroleague!

Gazzetta team
Η Sportingbet Εθνικός χορηγός της Euroleague!
Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή η Euroleague Basketball έκανε επίσημα γνωστή τη συμφωνία της με τη sportingbet.gr ως Εθνικό χορηγό της διοργάνωσης στην Ελλάδα για τα επόμενα τέσσερα χρόνια!

H Euroleague Basketball έκανε ακόμα ένα -αποφασιστικό- βήμα στο πλάνο της για επέκταση των χορηγών σε όλες τις χώρες που διεξάγεται η κορυφαία διοργάνωση της Ευρώπης. Στο πλαίσιο αυτό ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τη sportingbet.gr για τα επόμενα τέσσερα χρόνια! Η γνωστή στοιχηματική εταιρία -μία από τις μεγαλύτερες στο χώρο του online gaming- θα είναι ο Εθνικός χορηγός τόσο της "Turkish Airlines Euroleague", όσο και του Eurocup την επόμενη τετραετία!

Φυσικά η συγκεκριμένη συμφωνία αφορά κι όλα τα... δυνατά χαρτιά της Euroleague Basketball, όπως το Final 4, το παιχνίδι της εβδομάδας, αλλά και τους Τελικούς του Eurocup, εκεί όπου φέτος η χώρα μας έχει... τριπλή συμμετοχή, με την ΑΕΚ, τον ΠΑΟΚ και τον Άρη να παίρνουν μέρος στη διοργάνωση!

Εκ μέρους της Sportingbet, ο Ιωάννης Καποδίστριας δήλωσε: «Είναι τιμή για εμάς να είμαστε ο Εθνικός χορηγός της "Turkish Airlines Euroleague", του μεγαλύτερου ευρωπαϊκού μπασκετικού θεσμού. Μίας διοργάνωσης που βρίσκεται στο υψηλότερο επίπεδο και μοιραζόμαστε κοινές αξίες. H sportingbet.gr διακρίνεται για την ενέργεια της στο να πετυχαίνει στόχους και για το πάθος της για τον αθλητισμό. Στοιχεία που επίσης κυριαρχούν στην Euroleague Basketball. Είμαι πεπεισμένος ότι μέσα από τη συγκεκριμένη συμφωνία κι οι δύο πλευρές θα έχουν σπουδαία οφέλη!»

Από τη μεριά του, ο Jose Luis Rosa-Medina -διευθυντής Marketing της Euroleague Basketball- δήλωσε: «Υπογράφοντας με μία ηγετική και σταθερή εταιρία, όπως η sportingbet.gr, δίνει τη δυνατότητα στη Euroleague Basketball να δυναμώσει ακόμα περισσότερο την ήδη ισχυρή παρουσία της στην Ελλάδα. Θα βοηθήσει ακόμα στους στόχους μας για διαφοροποίηση της αγοράς, έτσι ώστε τα οφέλη που θα πηγαίνουν στις ομάδες να είναι μεγαλύτερα. Κάτι τέτοιο θα κάνει τις διοργανώσεις μας πιο ελκυστικές για νέους κορυφαίους χορηγούς και συνεργάτες!»