Γιάνκοβιτς: «Αν μείνουμε στη νίκη επί του Ολυμπιακού... "καήκαμε"!»

Γιάνκοβιτς: «Αν μείνουμε στη νίκη επί του Ολυμπιακού... "καήκαμε"!»

Γιάννης Ράμμας
Γιάνκοβιτς: «Αν μείνουμε στη νίκη επί του Ολυμπιακού... "καήκαμε"!»

bet365

Ο Βλάντο Γιάνκοβιτς πίστωσε στον κόσμο το μερίδιο που του αναλογεί για το ψυχολογικό ντοπάρισμα στο Caravel, αλλά πρόσθεσε πως η νίκη επί του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ πρέπει να μείνει στο παρελθόν.

Το blog του 25χρονου φόργουορντ του Παναθηναϊκού στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ:

Καλησπέρα σε όλους,

Αρχικά θα ήθελα να πω ότι χαίρομαι ιδιαίτερα που θα τα λέμε και πάλι μέσα απ' την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδος μας. Η φετινή αγωνιστική χρονιά ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για εμάς. Πετύχαμε μία μεγάλη νίκη στην έδρα του Ολυμπιακού και πήραμε εμείς την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου. Το Κύπελλο είναι ένας απ' τους στόχους μας κι είμαστε ικανοποιημένοι που συνεχίζουμε στο θεσμό.

Μας χαροποιεί πολύ και το γεγονός ότι κάναμε τους φιλάθλους μας ευτυχισμένους. Μας έδωσαν μεγάλη δύναμη κι ώθηση, όταν τους είδαμε μπροστά μας στο ξενοδοχείο, πριν φύγουμε για το γήπεδο. Όσο μεγάλο κίνητρο κι αν έχεις, πάντα όταν παίζεις σ' ένα τόσο σπουδαίο ματς, πάντοτε η παρουσία τους το κάνει μεγαλύτερο.

Επίσης θα 'θελα να επισημάνω πως ναι μεν πήραμε μία μεγάλη νίκη που μας δίνει... φτερά εν όψει της δύσκολης συνέχειας, ΑΛΛΑ ακόμα είναι πάρα πολύ νωρίς. Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο ξεκίνημα με δυνατά παιχνίδια κι αν μείνει το μυαλό μας στη νίκη επί του Ολυμπιακού... «καήκαμε». Δεν έχουμε περιθώριο ούτε λεπτό να πανηγυρίσουμε. Αυτό τελείωσε στο Caravel.

Έχουμε μπροστά μας το ματς με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη, ενώ ακολουθεί κι η πρεμιέρα της Ευρωλίγκας με την Κουμπάν στη Ρωσία. Δεν υπάρχει περιθώριο να σταθούμε άλλο στον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Τώρα στο μυαλό μας είναι η αναμέτρηση της Κυριακής απέναντι στον Άρη. Η έναρξη του Πρωταθλήματος θα 'ναι πάρα πολύ δύσκολη σε μία πολύ ισςχυρή έδρα απέναντι σε μία ομάδα που έχει βελτιωθεί και θα 'ναι πολύ ανταγωνιστική στο φετινό Πρωτάθλημα. Απαιτείται μεγάλη προσοχή από μέρους μας προκειμένου να τα καταφέρουμε.

Τα ξαναλέμε σύντομα,

Βλαδίμηρος

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα