Βασιλόπουλος: «Άμυνα και να ελέγξουμε τον ρυθμό»

Φάνης Παναγιώτου
Βασιλόπουλος: «Άμυνα και να ελέγξουμε τον ρυθμό»

bet365

Εντός έδρας κάνει πρεμιέρα ο Κόροιβος κι ενόψει του αγώνα με τα Τρίκαλα (10/10, 17:00), ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος δεν έκρυψε τη χαρά του για το γεγονός θ' αγωνιστεί στον τόπο του, ενώ παράλληλα υπογράμμισε τα "κλειδιά" της νίκης.

Το blog του φόργουορντ του Κόροιβου στο esake.gr:

Θέληση, πάθος και ψυχή

Νιώθω πολύ όμορφα που θα αγωνιστώ ξανά στον τόπο καταγωγής μου. Σίγουρα δεν περίμενα πως ο Κόροιβος με τον οποίο έπαιζα αντίπαλος ως παίκτης του Ηρακλή Πύργου να φτάσει στην Α1. Χαίρομαι πολύ γι' αυτό και σίγουρα η παρουσία του εδώ είναι μεγάλη υπόθεση για ολόκληρο το νομό Ηλείας.

Όλο αυτο το διάστημα προετοιμαζόμαστε για το καλύτερο δυνατό. Παλεύουμε σε κάθε προπόνηση, για την κάθε κατοχή και παρότι δεν είμαστε ακόμα 100% έτοιμοι, θα δώσουμε και την ψυχή μας για να μπούμε νικηφόρα στο νέο πρωτάθλημα.

Έχουμε μπροστά μας έναν επικίνδυνο αντίπαλο, όπως τα Τρίκαλα,που παίζει ελεύθερο μπάσκετ και θα πρέπει να δείξουμε μεγάλη προσοχή. Βασικό ζητούμενο είναι να μπούμε δυναμικά στην άμυνα και να ελέγξουμε τον ρυθμό για να φέρουμε τον αγώνα στα μέτρα μας.

Τέτοια παιχνίδια κρίνονται στη θέληση, στο πάθος και στην ψυχή. Θα έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας και στόχος είναι να πανηγυρίσουμε στο τέλος όλοι μαζί το πρώτο ροζ φύλλο της σεζόν.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα