Μαρκόπουλος: «Θέλουμε να πάρουμε γκαρντ»

Γιάννης Ράμμας
Μαρκόπουλος: «Θέλουμε να πάρουμε γκαρντ»

bet365

Ο Σούλης Μαρκόπουλος μίλησε για την επόμενη ημέρα μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ρεθύμνου (73-67) την Πυλαία στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο 66χρονος προπονητής του ΠΑΟΚ μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για...

...τη νίκη-πρόκριση: «Κάθε αρχή είναι δύσκολη. Δεν ήμασταν έτοιμοι. Το ματς ήταν δύσκολο, το Ρέθυμνο έχει καλό ρόστερ κι εμείς έπρεπε ν' αλλάξουμε τις ισορροπίες στο παιχνίδι μας σε 10 ημέρες. Αυτό δεν ήταν εύκολο. Θα προσπαθήσουμε να δούμε τα λάθη σ' άμυνα κι επίθεση και σιγά-σιγά να τα βελτιώσουμε».

...τους Τέπιτς & Τσόχλα: «Είχαμε καλά διαστήματα, αλλά κι άσχημα. Πολλές φορές δεν κυκλοφόρησε η μπάλα, ψάξαμε την δύσκολη πάσα στη ρακέτα. Θα μπορούσαμε να μεταφέρουμε το παιχνίδι απ' την μία πλευρά στην άλλη με έξτρα πάσες».

...τον Χρήστο Σαλούστρο: «Ο Χρήστος είναι έξω απ' το ροτέισον. Τα υπόλοιπα θα τα συζητήσουμε με την διοίκηση. Η ομάδα θέλει να πάρει έναν χειριστή στη θέση του γκαρντ, δεν είναι εύκολο, αλλά θα προσπαθήσουμε να πάρουμε παίκτη. Ξέρουμε πως οι συνθήκες δεν είναι εύκολες οικονομικά».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα