Σκουρτόπουλος: «Ακόμα ψαχνόμαστε, παρόλα αυτά...»

Γιάννης Ράμμας
Σκουρτόπουλος: «Ακόμα ψαχνόμαστε, παρόλα αυτά...»

bet365

Η προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος θέλει το Ρέθυμνο στην PAOK Sports Arena κι ο Θανάσης Σκουρτόπουλος εξήγησε πως είναι σε θέση να διεκδικήσει την πρόκριση.

«Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Είμαστε σε μία περίοδο που ακόμα ψαχνόμαστε. Παρόλα αυτά θεωρώ πως είμαστε σε σημείο τέτοιο που θα μας επιτρέψει να διεκδικήσουμε το παιχνίδι. Ο θεσμός του Κυπέλλου έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Όλοι θέλουν να προχωρήσουν, όπως κι εμείς. Επαναλαμβάνω ότι θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πετύχουμε κάτι θετικό, έχοντας πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού μας το ματς του Σαββάτου με τον Απόλλωνας Πάτρας (πρεμιέρα Α1), που εκεί θέλουμε οπωσδήποτε ένα καλό ξεκίνημα» είπε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδος εν όψει πρώτης επίσημης αναμέτρησης της νέας χρονιάς (7/10, 17:00/novasports 2) ο 50χρονος προπονητής.

Απ' την πλευρά του, ο Ρόλαντ Σάφτενααρ σχολίασε: «Έχουμε μπροστά μας το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν. Το παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ θα 'ναι σίγουρα πολύ δύσκολο. Ξεκινάμε την σεζόν σε μία δύσκολη έδρα. Θα πρέπει να παίξουμε πολύ καλά για να έχουμε ελπίδες πρόκρισης. Εγώ κι οι συμπαίκτες μου προετοιμαζόμαστε πολύ καιρό για να 'μαστε έτοιμοι, όταν θα 'ρθει η ώρα. Πιστεύω ότι αυτή η ώρα ήρθε και θα πρέπει να βγάλουμε τα καλά στοιχεία ως ομάδα. Πέρυσι αναμετρηθήκαμε πολλές φορές απέναντι στον ΠΑΟΚ κι είχαμε κάποιες ευκαιρίες, που δεν τις εκμεταλλευτήκαμε. Ελπίζω φέτος να τα καταφέρουμε και να πανηγυρίσουμε την είσοδο στα ημιτελικά της διοργάνωσης».

 

Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα