Βασιλειάδης: «Να πάμε σ' έναν τελικό μετά από χρόνια»

Γιάννης Ράμμας
Βασιλειάδης: «Να πάμε σ' έναν τελικό μετά από χρόνια»

bet365

Η επανεμφάνιση με τη φανέλα του ΠΑΟΚ έχει... αγχώσει τον Κώστα Βασιλειάδη, αλλά εξήγησε πως θα κάνει τα πάντα για την επιστροφή σ' έναν τελικό για πρώτη φορά απ' το νικηφόρο 1999.

O 31χρονος G/F μίλησε απ' την PAOK Sports Arena για...

...τον προημιτελικό Κυπέλλου Ελλάδος με το Ρέθυμνο (7/10, 17:00/novasports 2) στην Πυλαία: «Είναι το πρώτο της χρονιάς, είναι σημαντικό γιατί είναι στην έδρα μας, αλλά μάλλον δε θα είναι μαζί μας ο Μαργαρίτης κι αυτό θα είναι ένα σημαντικό πρόβλημα που θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε. Είναι ένα δυνατό παιχνίδι απέναντι σε μία πολύ δυνατή ομάδα με τρεις Αμερικανούς κι έναν ψηλό και σαφώς με μεγάλη ποιότητα στους Έλληνες παίχτες. Έχουμε δει βίντεο, δουλεύουμε πολύ τακτική κι άμυνα και θα πρέπει να δουλέψουμε πολύ για να πάρουμε ριμπάουντ, να μην δεχθούμε πολλούς πόντους και να πάρουμε το παιχνίδι. Είναι σημαντικό γιατί είναι στην έδρα μας κι είναι ένα σημαντικό βήμα γι' αυτό που τα τελευταία χρόνια συνέχεια έχουμε στο μυαλό, αλλά δεν το κάνουμε πράξη, να πάμε σ' έναν τελικό μετά από χρόνια».

...όλα όσα πρέπει να προσέξει ο ΠΑΟΚ: «Πρέπει να 'χουμε συγκέντρωση απ' την αρχή μέχρι το τέλος. Να μετατρέψουμε την αδυναμία μας στο ριμπάουντ στο πιο δυνατό μας όπλο. Νομίζω είμαστε αρκετά καλύτεροι πλέον, έχουμε καλύτερο πρόσωπο σε άμυνα, θα 'μαστε έτοιμοι».

...τη σημασία της επανεμφάνισής του με την ασπρόμαυρη φανέλα: «Από χθες (5/10) λίγο το στομάχι μου είναι κάπως, εύχομαι να 'χει κόσμο, θα μας βοηθήσει πολύ. Είναι ένα σημαντικό και δύσκολο παιχνίδι, τους θέλουμε δίπλα μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα