Γιάνκοβιτς: «Απαντήσεις στο γήπεδο»

Γιάνκοβιτς: «Απαντήσεις στο γήπεδο»

Γιάνκοβιτς: «Απαντήσεις στο γήπεδο»

bet365

Ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς μίλησε για τη νέα σεζόν που ξεκινάει με ντέρμπι κι αναφέρθηκε στην προετοιμασία, αλλά και τις αλλαγές που έγιναν στους έξι φορές Πρωταθλητές Ευρώπης.

«Ξεκινάει η σεζόν. Την Πέμπτη παίζουμε το πρώτο μας επίσημο παιχνίδι. Είμαστε μια καινούργια ομάδα, με νέους παίκτες. Το βασικό για εμάς είναι να παίζουμε καλά να είμαστε ενωμένοι και συγκεντρωμένοι και από εκεί και πέρα δεν πρέπει να μιλάμε πολύ και να δίνουμε τις απαντήσεις μας στο γήπεδο. Έχουμε κάνει ένα ταξιδάκι μέχρι την Κίνα αλλά από εκεί και πέρα δεν πρέπει να έχουμε δικαιολογίες, ούτε την Πέμπτη» δήλωσε αρχικά ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού για να προσθέσει:

Λίγες ώρες έχουν απομείνει για το πρώτο τζάμπολ στα φετινά ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, με τη Novibet να προσφέρει σε απόδοση 2.40 τη νίκη των «πρασίνων» στο ΣΕΦ.

«Ο προπονητής μας έχει ετοιμάσει καλά για την αρχή της σεζόν. Οι περισσότεροι παίκτες έχουμε το ρόλο μας. Έχουμε έναν δύσκολο μήνα μπροστά μας, πρέπει να κάνουμε αυτά που θα μας λέει ο κόουτς και σε κάθε παιχνίδι θα πρέπει να δίνουμε μια μάχη στο γήπεδο για να παίρνουμε τη νίκη».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα