Τζόρτζεβιτς: «Στο σωστό μονοπάτι, στη σωστή κατεύθυνση»

Γιάννης Ράμμας
Τζόρτζεβιτς: «Στο σωστό μονοπάτι, στη σωστή κατεύθυνση»

bet365

Η εμφάνιση κι η νίκη του Παναθηναϊκού επί της Ούνικς (74-89) στη Μόσχα έκανε τον Σάσα Τζόρτζεβιτς να χαμογελάει εν όψει νέας χρονιάς.

«Κάναμε ένα πολύ καλό ομαδικό παιχνίδι. Η ομάδα έπαιξε όλη μαζί σήμερα (3/10) το βράδυ (έπειτα από δύο πολύ μακρινά ταξίδια. Ήρθαμε απ' την Κίνα χθες (2/10) το βράδυ, γεγονός που καθιστά σημαντική τη σημερινή μας νίκη. Νομίζω ότι είμαστε σ' ένα σωστό μονοπάτι, σε μία σωστή κατεύθυνση, καθώς παρουσιαζόμαστε όλο και καλύτεροι από παιχνίδι σε παιχνίδι. Παίζουμε ως ομάδα, όπως κάναμε σήμερα (3/10). Έχουμε κάποιους νεαρούς παίκτες, όπως ο Χαραλαμπόπουλος, που ήταν σε καλή ημέρα σήμερα (3/10). Κάποιοι παίκτες βγήκαν μπροστά στο τρίτο και στο τέταρτο δεκάλεπτο. Ο Φελντέιν ήταν ακόμη ένας που προσέφερε πολλά στο κομμάτι της δημιουργίας στην επίθεση. Το σημαντικότερο στοιχείο νομίζω ότι ήταν η άμυνά μας. Μόλις περιορίσαμε τον Κολόμ, που σήμερα (3/10) έκανε σπουδαίο παιχνίδι, όταν του κλείσαμε δημιουργία μετά από ντρίμπλα στο "ένας εναντίον ενός" και στο πικ εντ ρολ, βρήκαμε τον τρόπο να πάρουμε διαφορά. Ελέγξαμε τα επιθετικά τους ριμπάουντ στο δεύτερο ημίχρονο κι αυτό ήταν το "κλειδί", καθώς στο πρώτο μέρος είχαν 9. Μετά απ' αυτό ήταν πιο εύκολο για εμάς, καθώς έχουμε έξυπνους και ταλαντούχους παίκτες» είπε απ' το USH της Μόσχας ο 48χρονος Σέρβος προπονητής του Παναθηναϊκού.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα