Eίναι αυτό «μεγάλο αντίο» από Σπανούλη, Ζήση, Μπουρούση; (pics)

Αντώνης Καλκαβούρας
Eίναι αυτό «μεγάλο αντίο» από Σπανούλη, Ζήση, Μπουρούση; (pics)

bet365

Τέλος εποχής; Πώς αλλιώς να εξηγηθεί η πρωτοβουλία του Γιάννη Μπουρούση να φύγει από τη θέση του και κατά τη διάρκεια της ανάκρουσης του Εθνικού ύμνου, να αγκαλιάσει τους άλλους δύο της παλιάς φρουράς της Εθνικής, Νίκο Ζήση και Βασίλη Σπανούλη;

O αγώνας κατάταξης με τη Λετονία, δεν αποκλείεται να είναι το "κύκνειο άσμα" της «παλιάς φρουράς» της Εθνικής ομάδας. Κατά την ανάκρουση του Εθνικού ύμνου, ο Γιάννης Μπουρούσης έφυγε από τη θέση του και αγκάλιασε τους παλιούς "συνοδοιπόρους" Ζήση και Σπανούλη, ενώ στη συνέχεια κάτι τους ψιθύρισε, πριν οι τρεις τους ακολουθήσουν τους υπόλοιπους για το καθιερωμένο "ζντο".

Αυτή η κίνηση μπορεί να ερμηνευθεί ως το... αποχαιρετιστήριο σημάδι, αφού οι τρεις διεθνείς με την τεράστια προσφορά, ίσως και να έχουν αποφασίσει να "κρεμάσουν" τη φανέλα με το εθνόσημο στο στήθος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα