Υπάρχει ελπίδα για τον ΚΑΟΔ

Gazzetta team
Υπάρχει ελπίδα για τον ΚΑΟΔ

bet365

Η κατάσταση στη Δράμα είναι δύσκολη, στο Λαύριο ετοιμάζονται για τη συμμετοχή τους στη Basket League, ωστόσο φαίνεται πως υπάρχει ελπίδα για τον ΚΑΟΔ.

Η επιτροπή σωτηρίας, που ανέλαβε δράση για να κάνει επαφές με επιχειρηματίες και χορηγούς, προκειμένου να εξασφαλιστεί το μίνιμουμ μπάτζετ για τη συμμετοχή της ομάδας στη μεγάλη κατηγορία, εξέφρασε την αισιοδοξία της για το μέλλον του ΚΑΟΔ!

Η ανακοίνωση:

"Δελτίο Τύπου Επιτροπής Στήριξης του ΚΑΟΔ

Ο ΚΑΟΔ στην Α1!

Μετά το κάλεσμα του Ερασιτέχνη ΚΑΟΔ στις 26/8 σε έκτακτη γ.σ. με μοναδικό θέμα τη συμμετοχή της ομάδας στην Α1 Εθνική κατηγορία, αισθανόμαστε την ανάγκη να ενημερώσουμε το ευρύ φίλαθλο κοινό για τα εξής:

Δημιουργήθηκε επιτροπή που πραγματοποίησε σειρά επαφών με τον φίλαθλο και τον επιχειρηματικό κόσμο της Δράμας. Η ανταπόκριση όλων ήταν εντυπωσιακή και συνάμα συγκινητική και πέραν των προσδοκιών.

Η επιτροπή συνέταξε έναν ισοσκελισμένο προϋπολογισμό ο οποίος παρουσιάστηκε στους μετόχους της ομάδας. Παρά τη μεγάλη πίεση χρόνου οι επαφές συνεχίζονται και οι χορηγίες αυξάνονται!

Η Δράμα θέλει τον ΚΑΟΔ να συνεχίσει να γράφει ιστορία στην Α1 Κατηγορία.

Τον λόγο πλέον έχουν οι μέτοχοι!

Η επιτροπή"

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα