«Μπασκετοκουβέντα» λίγο πριν το τζάμπολ!

Βασίλης Παπανδρέου
«Μπασκετοκουβέντα» λίγο πριν το τζάμπολ!

bet365

Επιτέλους αρχίζει! Απέχουμε λίγες ώρες από την πρεμιέρα του Eurobasket και η "μπασκετοσύναξη" του Gazzetta κάνει μια απόπειρα να αναλύσει τη διοργάνωση, με έμφαση στα δυνατά χαρτιά και τα μειονεκτήματα της Εθνικής. Κάνουμε και προγνωστικά... Τρομάρα μας!

Όλα κι όλα! Αυτήν τη φορά δεν μπορείτε να έχετε παράπονο. Το... ξεφτιλίσαμε στις εκπομπές! Ξεκινήσαμε με το μαγικό Top10 στην ιστορία της Επίσημης Αγαπημένης στο Eurobasket (vol.1 & 2), συνεχίσαμε με απολαυστικό (αφού το απολαύσαμε, να μην το πούμε;) Μπασκετικό Καφενείο, απαντώντας σε καίριες ερωτήσεις, όπως «Σε ποιον θα έδινες την κόρη σου;», «Με ποιον διεθνή θα άνοιξες πολιτική κουβέντα;», «Με ποιον θα πήγαινες για γκόμενες;», στείλαμε τον -πάντα δροσερό- Αντώνη Καλκαβούρα για συνέντευξη με τον Θοδωρή Παπαλουκά, που θυμήθηκε πώς οι καλοί παίκτες του 2004 έγιναν «Μεγάλη Ομάδα» το 2005 και για το τέλος... έχουμε ανάλυση για το τι θα δούμε στο Eurobasket!

Eίμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα γενικά, το περιμένουμε το Eurobasket όσο τίποτα και επόμενο ραντεβού από το Ζάγκρεμπ!

* Για απορίες για τη διοργάνωση, τα ρόστερ, τα αστέρια, το πρόγραμμα, το Hall of Fame, αλλά και τις WAGs της διοργάνωσης έχουμε ετοιμάσει -με μετριοφροσύνη πάντα- έναν... μικρό «οδηγό» για το Eurobasket!

 

Τελευταία Νέα