Μίνιτς: «Να μπούμε στη νοοτροπία του κόουτς Τζόρτζεβιτς»

Μίνιτς: «Να μπούμε στη νοοτροπία του κόουτς Τζόρτζεβιτς»

Γιάννης Ράμμας
Μίνιτς: «Να μπούμε στη νοοτροπία του κόουτς Τζόρτζεβιτς»

bet365

Ο Μίλαν Μίνιτς μίλησε για το ζητούμενο στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού στο Καρπενήσι εν τη απουσία του Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Ο 61χρονος βοηθός προπονητής του Παναθηναϊκού μίλησε για...

...τη μέχρι τώρα προετοιμασία: «Διανύουμε τη δεύτερη εβδομάδα της προετοιμασίας μας. Την πρώτη εβδομάδα δουλέψαμε πολύ καλά με τους μικρούς. Αρχίσαμε τη δεύτερη εβδομάδα, βλέποντας τα αποτελέσματα των εξετάσεων και των εργομετρικών τεστ σχετικά με το τι λείπει απ' το σώμα του κάθε παίκτη. Πλέον δουλεύουμε πάνω σε αυτό».

...την επικοινωνία με τον Σάσα Τζόρτζεβιτς, ο οποίος προετοιμάζεται με τη Σερβία εν όψει Eurobasket: «Ξέρουμε ποιος είναι ο πρώτος προπονητής. Μιλάμε κάθε ημέρα κι έχουμε καλή συνεργασία. Εκείνος είναι συγκεντρωμένος σε δύο ομάδες και δε θέλει να χάνει ούτε τον Παναθηναϊκό ούτε την εθνική Σερβίας. Εμείς είμαστε εδώ για να βγάλουμε την προετοιμασία. Δουλεύουμε σκληρά. Έχουμε σήμερα δύο πολύ δυνατές προπονήσεις, αύριο ρεπό και μετά ένα τριήμερο δυνατό πριν πάμε στην Αθήνα. Βασικό μας μέλημα είναι να μπούμε στη νοοτροπία του κόουτς, ενώ θέλουμε μέσα απ' την ατομική προπόνηση όλοι οι παίκτες να 'ναι έτοιμοι ανάλογα με τις ανάγκες του καθενός. Προβλήματα μικρά έχουμε κι από πέρυσι, αλλά θα φτιάξουν μέσα απ' το ατομικό πρόγραμμα. Μέσα απ' το ταλέντο που έχουμε να βγει ποιότητα».

...την απουσία τρεξίματος στο στίβο φέτος: «Αυτή είναι η φιλοσοφία του κόουτς. Τρέχουμε καθημερινά. Πέρυσι με την εθνική Σερβίας είχαμε αποτελέσματα. Να ξέρετε ότι στο γήπεδο τρέχουμε παραπάνω απ' ό,τι θα τρέχαμε έξω. Μόνο που εδώ τρέχουμε με μπάλα κα οι παίκτες το αγαπούν αυτό. Είναι πιο εύκολο για εκείνους. Πιο ευχάριστο».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα