Φώτσης: «Στις 23 Σεπτεμβρίου σας περιμένουμε στο ΟΑΚΑ» (vid)

Φώτσης: «Στις 23 Σεπτεμβρίου σας περιμένουμε στο ΟΑΚΑ» (vid)

Φάνης Παναγιώτου
Φώτσης: «Στις 23 Σεπτεμβρίου σας περιμένουμε στο ΟΑΚΑ» (vid)

bet365

Στις 23 Σεπτεμβρίου ο Παναθηναϊκός θα τιμήσει την ιστορία του σ' ένα σπουδαίο ματς στο ΟΑΚΑ κι ο Αντώνης Φώτσης κάλεσε τον κόσμο του "Τριφυλλιού" να βρεθεί εκεί!

Αναλυτικά:

Οι μέρες μετρούν αντίστροφα για το ιστορικής σημασίας φιλικό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Παρτιζάν, το οποίο θα λάβει χώρα στις 23 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ.

Η Νetbet προσφέρει σε απόδοση 2.20 να κατακτήσει ο Παναθηναϊκός το πρωτάθλημα της Basket League.

Στο πλαίσιο της συγκεκριμένης αναμέτρησης θα βραβευτεί η καλύτερη πεντάδα της τελευταίας 25ετίας για το «τριφύλλι», όπως αυτή αναδείχθηκε από τις ψήφους των αναγνωστών της ιστοσελίδας leoforos.gr. Ο Αντώνης Φώτσης, που είναι μεταξύ των πέντε κορυφαίων (μαζί με τους Δημήτρη Διαμαντίδη, Ντέγιαν Μποντιρόγκα, Φραγκίσο Αλβέρτη και Στόγιαν Βράνκοβιτς) μίλησε στο paobc.gr γι' αυτή τη διάκριση:

«Αποτελεί μεγάλη τιμή για εμένα το γεγονός ότι ο κόσμος του Παναθηναϊκού με επέλεξε να βρίσκομαι στην καλύτερη πεντάδα της σύγχρονης ιστορίας της ομάδας. Είναι κάτι που με κάνει χαρούμενο, διότι είμαι ανάμεσα σε σπουδαίους παίκτες που έχουν γράψει ιστορία με αυτή τη φανέλα», τόνισε αρχικά ο έμπειρος φόργουορντ του Παναθηναϊκού, ο οποίος δεν παρέλειψε να στείλει το δικό του μήνυμα στον κόσμο της ομάδας:

«Το φιλικό της 23ης Σεπτεμβρίου με την Παρτιζάν θα είναι ένας αγώνας γιορτή, τόσο για εμάς όσο και για τον κόσμο. Μακάρι το ΟΑΚΑ να είναι κατάμεστο και οι φίλαθλοι να ευχαριστηθούν το παιχνίδι και όλα όσα θα γίνουν στο πλαίσιο αυτού. Σας περιμένουμε όλους στο ΟΑΚΑ», κατέληξε ο Φώτσης.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα