Τσόχλας: «Μας πείραξε πολύ ο περσινός αποκλεισμός, φέτος... τελικό»

Γιάννης Ράμμας
Τσόχλας: «Μας πείραξε πολύ ο περσινός αποκλεισμός, φέτος... τελικό»

bet365

Ο Απόλλων Τσόχλας ευελπιστεί σε ποδαρικό με το δεξί απέναντι στο Ρέθυμνο (7/10) στην PAOK Sports Arena, ώστε ο ΠΑΟΚ να κάνει το πρώτο βήμα προς την... εξιλέωση.

Ο 32χρονος γκαρντ μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ για...

...την κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδος: «Η κλήρωση θα μπορούσε να 'ταν πολύ πιο δύσκολη. Σίγουρα μπορούμε να 'μαστε αισιόδοξοι για το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς, το οποίο μπορεί να μας οδηγήσει στην ημιτελική φάση της διοργάνωσης. Το αν είναι καλή η κλήρωση ή όχι θα φανεί στο γήπεδο. Το Ρέθυμνο είναι μία ιδιαίτερη ομάδα που της αρέσει να στηρίζεται στους ξένους παίκτες, θα έχει 5 νέους ξένους και 6 στο σύνολο στην νέα σεζόν. Αυτό θα δυσκολέψει τη δική μας δουλειά, κυρίως όσον αφορά την προετοιμασία που κάνουμε πριν από κάθε παιχνίδι, καθώς δε θα 'χουμε τόσο σαφή εικόνα απ' τον αντίπαλο. Πιστεύω, όμως, ότι θα 'χουμε ομοιογένεια ως ομάδα, αυτή είναι η εικόνα απ' τις πρώτες προπονήσεις κι αυτό μπορεί να μας βοηθήσει να πάρουμε αυτό που θέλουμε»

...την περσινή πορεία του ΠΑΟΚ μέχρι τα ημιτελικά του θεσμού: «Πέρυσι είχαμε φτάσει ένα βήμα, ένα σουτ για την ακρίβεια, απ' τον τελικό. Ήταν κάτι που μας πείραξε πολύ και σίγουρα θέλουμε φέτος να προχωρήσουμε περισσότερο».

...τη σημασία της εντός έδρας έναρξης των υποχρεώσεων του ΠΑΟΚ εντός κι εκτός συνόρων: «Σίγουρα δεν είναι αρνητικό ως γεγονός το να ξεκινάμε με παιχνίδια στο γήπεδό μας. Είναι καλό να μην έχουμε μετακινήσεις απ' τα πρώτα ματς, να παίζουμε στο γήπεδό μας και με τους δικούς μας φιλάθλους. Κι αν κερδίσουμε, θα 'ναι σίγουρα θετικό γεγονός».

...τη μέχρι τώρα προετοιμασία του ΠΑΟΚ: «Είναι μία δύσκολη περίοδος για εμάς τους παίκτες, δουλεύουμε πολύ, υπάρχει πολλή κούραση, αλλά αυτό πρέπει να κάνουμε για να βγουν σε 2 μήνες τα αποτελέσματα που θέλει ο προπονητής. Ελπίζουμε να 'μαστε έτοιμοι, τα πρώτα δείγματα είναι πολύ θετικά, έχουμε και πάλι εξαιρετικό κλίμα κι εξαιρετικά παιδιά στην ομάδα. Οι νέοι παίκτες είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν και μπασκετικά και στο κλίμα της ομάδος και με τις 2 προσθήκες που περιμένουμε να έρθουν πιστεύουμε ότι θα είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα