Σακίλ-Κόμπι... Ποια κόντρα;

Σακίλ-Κόμπι... Ποια κόντρα;

Φάνης Παναγιώτου
Σακίλ-Κόμπι... Ποια κόντρα;

bet365

Η κόντρα του Σακίλ Ο' Νιλ με τον Κόμπι Μπράιαντ είναι διαχρονική. Μήπως, όμως, δεν ήταν κάτι περισσότερο από την ένταση της στιγμής;

Είναι ένα από τα κορυφαία "δίδυμα" της ιστορίας στο ΝΒΑ. Κι όμως. Κόμπι Μπράιαντ και Σακίλ Ο'Νιλ δεν είχαν τις καλύτερες σχέσεις, παρά τα όσα κατάφεραν στο παρκέ. Τουλάχιστον αυτό είναι το κλίμα που έχει διαμορφωθεί με το πέρασμα των ετών. Το λέμε αυτό γιατί εν τέλει φαίνεται πως η αλήθεια είναι διαφορετική, όπως φάνηκε στις δηλώσεις των δύο σταρ...

«Πολλά είχαν ειπωθεί ανάμεσά μας πάνω στην ένταση της στιγμής. Τα περισσότερα από αυτά δεν τα θυμάμαι καν, γιατί άλλαξα τρόπο σκέψης. Στο κάτω-κάτω της γραφής, πήραμε τρία από τα τέσσερα πρωταθλήματα που διεκδικήσαμε. Δεν είναι καν θέμα πλέον ό,τι συνέβη», ανέφερε ο «Σακ», που πλέον εργάζεται ως σχολιαστής.

Από την άλλη, ο Black Mamba τόνισε: «Όταν λες κάτι σε μια δεδομένη χρονική στιγμή, το εννοείς. Αλλά όταν μεγαλώνεις και βλέπεις τα πράγματα διαφορετικά, σκέφτεσαι πως ήσουν ανόητος όταν ήσουν μικρός. Για μένα, το πιο σημαντικό είναι πως έπρεπε να έχω το στόμα μου κλειστό και να μη βγαίνω να λέω πράγματα στον Τύπο. Έπρεπε να το κρατήσουμε μέσα στην ομάδα. Μακάρι να είχα αποφύγει να λύνω τις διαφορές μου μέσω των ΜΜΕ. Όλο αυτό το σούσουρο που έγινε πρόσθεσε μεγάλη πίεση σε μένα, τον Σακ και τους Λέικερς».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα