Ασταμάτητος ο Καναδάς, ήττα χωρίς Φελντέιν για τους Δομινικανούς (vids)

Φάνης Παναγιώτου
Ασταμάτητος ο Καναδάς, ήττα χωρίς Φελντέιν για τους Δομινικανούς (vids)

bet365

Με τον Τζέιμς Φελντέιν να μην παίρνει χρόνο συμμετοχής, η Δομινικανή Δημοκρατίας συνέχισε με ήττα την προετοιμασία της για τους αγώνες FIBA Americas 2015, καθώς δεν τα κατάφερε κόντρα στην Αργεντινή (79-68).

Είναι από τους καλούς παίκτες της Δομινικανής Δημοκρατίας, ωστόσο αυτή τη φορά δεν πήρε χρόνο συμμετοχής. Ο λόγος για τον Τζέιμς Φελντέιν. Ο νέος γκαρντ του Παναθηναϊκού είδε την Εθνική ομάδα της χώρας του να χάνει από την Αργεντινή με 79-68, με τους Λαπροβίτολα (15π., 8ρ.) & Σκόλα (14π., 11ρ.) να είναι οι κορυφαίοι.

Στον τελικό του τουρνουά που λαμβάνει χώρα στο Πουέρτο Ρίκο, ο Καναδάς έριξε στο καναβάτσο και τους διοργανωτές (78-72) επιβεβαιώνοντας πως βρίσκεται σε φουλ φόρμα! Ο Άντριου Γουίγκινς με 20 πόντους και 5 ριμπάουντ ήταν εκείνος που έκανε ξανά τη διαφορά, ενώ από την άλλη, η απόδοση του πολύπειρου JJ Μπαρέα (17π., 9ασ., 8ρ.) δεν ήταν αρκετή...

Όσο για τον Φίλιπ Σκραμπ. Ο νέος γκαρντ της ΑΕΚ έμεινε στο παρκέ για 14:39 και μέτρησε 7 πόντους (2/3 τρίποντα), 2 αμυντικά ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη.

 

Τελευταία Νέα