Γουότερς: «Να γίνουμε ομάδα που θα νικά»

Γουότερς: «Να γίνουμε ομάδα που θα νικά»

Γουότερς: «Να γίνουμε ομάδα που θα νικά»

bet365

Ντόμινικ Γουότερς και Σπύρος Μούρτος μίλησαν για τους στόχους του Άρη.

Ο αρχηγός του Άρη, Σπύρος Μούρτος, δήλωσε από την πλευρά του: «Είναι μια καινούρια ομάδα. Έχει γίνει μια πολύ σημαντική ενίσχυση στο ρόστερ, έγιναν πολλές αλλαγές και αυτό που κοιτάμε εμείς τώρα είναι να μπορέσουμε να “δεθούμε” και να παρουσιάσουμε ένα αξιόλογο σύνολο ώστε να πετύχουμε τους στόχους που θα θέσουμε. Δεν μπορούμε να πούμε πολύ μεγάλα λόγια. Είμαστε στην πρώτη χρονιά που η ομάδα ενισχύεται τόσο σημαντικά. Θα πρέπει να γίνει πολύ σκληρή δουλειάκαι να φτάσουμε βήμα βήμα στον στόχο μας”.

Όσο για το αν νιώθει πίεση επειδή υπάρχουν προσδοκίες, απάντησε: «Δεν είναι άγχος αυτό που υπάρχει, είναι ενθουσιασμός για να μπούμε στο γήπεδο. Είμαι ανυπόμονος και το ίδιο και οι συμπαίκτες μου και τα νέα παιδιά, που θέλουν να δουν το γήπεδο γεμάτο, πώς είναι τα ντέρμπι, να νιώσουν τον κόσμο του Άρη».

Για το ρόστερ ο Μούρτος σχολίασε: «Ξεκινάμε σχεδόν από το μηδέν. Από πέρυσι είμαστε εγώ, ο Σίμτσακ και ο Φλιώνης. Χρειάζεται πολλή δουλειά και χρόνος. Οι στόχοι δεν εκπληρώνονται τον Οκτώβριο ή το Νοέμβριο. Χρειαζόμαστε χρόνο να δεθούμε και να παίξουμε μπάσκετ».

Για το γεγονός ότι είναι ο αρχηγός του Άρη τη χρονιά που επιστρέφει στην Ευρώπη, ο 25χρονος γκαρντ επισήμανε: «Είναι κάτι το οποίο από πέρσι έχω αντιμετωπίσει με αυτογνωσία, που βρίσκομαι και ποιος είμαι και πόσο μεγάλα ονόματα είχαν πριν από μένα αυτό το αξίωμα»

Ο Ντόμινικ Γουότερς έδειξε ανυπόμονος για τη νέα σεζόν... «Είμαι ενθουσιασμένος που ξεκινάμε. Γνώρισα τον κόουτς και μπορώ να πω ότι είμαστε όλοι χαρούμενοι που ξεκινάμε τη δουλειά. Προσωπικά, επισκέφθηκα ένα εμπορικό κέντρο χθες και παρότι δεν έχουμε παίξει ακόμα το πρώτο μας παιχνίδι, ένιωσα την αγάπη των φιλάθλων. Κάποιοι με γνώρισαν, με σταμάτησαν, μου μίλησαν και μου ευχήθηκαν να έχουμε καλή χρονιά. Αυτό με κάνει ακόμα πιο ανυπόμονο να ξεκινήσουμε».

Για το ότι ως play maker θα έχει την κύρια ευθύνη για την οργάνωση του παιχνιδιού, με εννιά νέα πρόσωπα, είπε: «Αυτή είναι η δουλειά μου. Είμαι ο πλέι μέικερ, θέλω και πρέπει να κάνω τους συμπαίκτες μου καλύτερους. Μίλησα με τον κόουτς, μου εξήγησε ότι στην ομάδα δεν διαχωρίζουμε Έλληνες και ξένους. Είμαστε όλοι ένα γκρουπ, μια ομάδα, ένα σύνολο. Πρέπει να δεθούμε και αυτό είναι το καθήκον μου μέσα στο γήπεδο».

Για το τι θα θεωρήσει επιτυχία στο τέλος της χρονιάς επισήμανε: «Θέλουμε να κερδίζουμε. Ο στόχος μας για τους παίκτες είναι να κατακτήσουμε τρόπαια. Είναι πρόκληση η χρονιά, υπάρχει και το Eurocup. Η ομάδα πέρσι έκανε πολύ καλή χρονιά, φέτος νομίζω ότι υπάρχει καλύτερο ρόστερ και θέλουμε να κάνουμε κάτι καλύτερο από πέρσι. Να κερδίσουμε όσα περισσότερα παιχνίδια μπορούμε».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα