Χαμός με την άρνηση των Σπερς για το Μαριάνοβιτς

Γιάννης Ράμμας
Χαμός με την άρνηση των Σπερς για το Μαριάνοβιτς

bet365

Οι Σπερς απαγόρευσαν στο Μπόμπαν Μαριάνοβιτς ν' αγωνιστεί στο Eurobasket (5-20/9) κι η Σερβία ήδη ετοιμάζει την επόμενη κίνησή της με καταγγελία στη FIBA.

Ο 27χρονος σέντερ είχε βρεθεί υγιής στις ιατρικές εξετάσεις του τόσο πριν απ' την υπογραφή του στους Σπερς όσο πριν απ' την ενσωμάτωσή του στην προετοιμασία της Σερβίας, αλλά μία δήλωση του βοηθού προπονητή του Ερυθρού Αστέρα, Βέλιμπορ Ράντοβιτς, πως ήταν τραυματίας (κάταγμα κοπώσεως στο αριστερό πόδι) στους Τελικούς των playoffs της KLS, προκάλεσε την αντίδραση της νέας ομάδος του, η οποία τον κάλεσε να περάσει από νέο ιατρικό έλεγχο. Ο παίκτης υποχρεώθηκε να κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι με πρώτο προορισμό το Λος Άντζελες και τελικό το Σαν Αντόνιο κι εν τέλει οι Σπερς ενημέρωσαν την KSS πως δεν είναι απολύτως υγιής και χρειάζεται να φορά ειδική μπότα για 3 εβδομάδες και ν' απέχει από κάθε αθλητική δραστηριότητα γι' άλλο τόσο.

Παρά την επισήμανση πως η απόφασή τους είναι πλήρως εναρμονισμένη με τη συμφωνία ανάμεσα σε FIBA & NBA, η Σερβία δεν είναι διατεθειμένη να μείνει χωρίς αντίδραση κι ήδη ετοιμάζει την επόμενη κίνησή της με καταγγελία στην πρώτη.

Στο πλευρό της βρίσκεται κι ο εκπρόσωπός του, Μίσκο Ραζνάνοβιτς, ο οποίος μέσω Twitter γνωστοποίησε τις προθέσεις όλων στη Σερβία να πάνε σε «πόλεμο», όπως σημείωσε χαρακτηριστικά.

Οι Ραντούλιτσα (Παναθηναϊκός), Κούζμιτς (Παναθηναϊκός), Μιλουτίνοφ (Ολυμπιακός) & Στίματς (Μπάγερν Μονάχου) είναι οι υπόλοιποι διαθέσιμοι ψηλοί της Σερβίας.

 

Τελευταία Νέα