Το Ρέθυμνο στο «Χαμόγελο του Παιδιού» (pics)

Gazzetta team
Το Ρέθυμνο στο «Χαμόγελο του Παιδιού» (pics)

bet365

H ομάδα του Ρεθύμνου παρευρέθηκε στην εκδήλωση που διοργάνωσε η καρναβαλική ομάδα «ΑΝΕΜΟΜΥΑΛΟΙ CLUB» για «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και στήριξε την προσπάθεια.

«Μία από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις αγάπης και ελπίδας ολοκληρώθηκε την Κυριακή στο Ρέθυμνο. Ένα διήμερο γεμάτο με δραστηριότητες και παιδικά χαμόγελα το οποίο διοργάνωσε η καρναβαλική ομάδα «ΑΝΕΜΟΜΥΑΛΟΙ CLUB» για «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Η δεύτερη και τελευταία ημέρα των εκδηλώσεων πραγματοποιήθηκε στον Δημοτικό Κήπο του Ρεθύμνου, με πλήθος κόσμου να συρρέει για να στηρίξει την προσπάθεια.

Η ομάδα μπάσκετ της πόλης μας, το Ρέθυμνο Cretan Kings, έδωσε το παρόν και σε αυτή την κοινωνική προσπάθεια στηρίζοντας «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Παίκτες, προπονητές, ο Αγορίνος και γενικά όλη η ομάδα ήταν παρόντες και μέσα σε ένα «μίνι» γήπεδο μπάσκετ που στήθηκε στον Κήπο έπαιξαν με τα εκατοντάδες παιδιά που βρέθηκαν εκεί, φωτογραφήθηκαν μαζί τους και τους δίδαξαν τα μυστικά του αθλήματος. Μία ημέρα πριν, το Σάββατο, αντιπροσωπία των τμημάτων υποδομών του Ρέθυμνο BC επισκέφθηκε τον «ΟΔΥΣΣΕΑ», το 1ο Κινητό Εργαστήριο Ενημέρωσης, Εκπαίδευσης και Τεχνολογίας στην Μαρίνα Ρεθύμνου και ενημερώθηκε για την σημασία αλλά και τους κινδύνους που κρύβει το διαδίκτυο.

Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings συγχαίρει όσους διοργάνωσαν, βοήθησαν και στήριξαν αυτή τη γιορτή και δηλώνει πάντα παρούσα σε κάθε προσπάθεια που αναδεικνύει το κοινωνικό προφίλ και την ευαισθησία αυτής της πόλης».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα