Μιλουτίνοφ: «Αντίπαλοι μόνο όταν αρχίσει το πρωτάθλημα»

Gazzetta team
Μιλουτίνοφ: «Αντίπαλοι μόνο όταν αρχίσει το πρωτάθλημα»

bet365

Ο Μιλουτίνοφ μίλησε για την μέχρι τώρα προετοιμασία της εθνικής ομάδας της Σερβίας και τόνισε ότι αντίπαλοι με τον Τζόρτζεβιτς θα είναι αντίπαλοι μόνο όταν αρχίσει το πρωτάθλημα.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ μίλησε για την σχέση του με τον Σάσα Τζόρτζεβιτς, για την προετοιμασία της εθνικής αλλά και την ημέρα που έφτασε στην Ελλάδα για να υπογράψει το συμβόλαιο του. Ο Σέρβος σέντερ φάνηκε αισιόδοξος για την εθνική του ομάδα μιλώντας στην «Νοvosti».

«Θα είμαστε αντίπαλοι, μόνο όταν αρχίσει το ελληνικό πρωτάθλημα. Προς το παρόν απλά με συνεχάρη για τη μεταγραφή. Σκεφτόμαστε μόνο την Εθνική. Το βασικό ζητούμενο είναι προετοιμαστούμε αγωνιστικά και πνευματικά. Η ομάδα είναι υπερπλήρης και η θέση του σέντερ δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση. Είναι να ωραίο να έχεις τέτοιον ανταγωνισμό, ιδιαίτερα όταν είσαι ο πιο μικρός. Πιστεύω πως τελικά και ο Μπόμπαν Μαριάνοβιτς θα καταφέρει να είναι μαζί μας. Όλα έγιναν με απόλυτα επαγγελματικό τρόπο, αλλά δεν πρόλαβα να γνωρίσω καλά την Αθήνα. Οι άνθρωποι της ομάδας με συνάντησαν στο αεροδρόμιο, πέρασα από ιατρικές εξετάσεις και μίλησα με κάποιος Έλληνες δημοσιογράφους ».

 

Τελευταία Νέα