Υπάλληλος σε καφέ ο All Star και χρυσός Ολυμπιονίκης Μπέικερ! (pic)

Γιάννης Ράμμας
Υπάλληλος σε καφέ ο All Star και χρυσός Ολυμπιονίκης Μπέικερ! (pic)

bet365

Ο Βιν Μπέικερ φτιάχνει και σερβίρει καφέδες κι αναπολεί τα χρόνια του στο ΝΒΑ με 4 συμμετοχές σε All Star Game και το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ!

Ο 43χρονος άλλοτε παίκτης των Μπακς (1993-97), Σόνικς (1997-2002), Σέλτικς (2002-04), Νικς (2004-05), Ρόκετς (2005) & Κλίπερς (2006) έχει αφήσει πίσω του τα προβλήματα με το αλκοόλ και τις κακές οικονομικές αποφάσεις σε μία περουσία κοντά στα $100.000.000 και προσπαθεί να ξαναστήσει τη ζωή του.

«Όταν παίρνεις μαθήματα ζωής, ασχέτως σε τι οικονομική κατάσταση είσαι, το σημαντικό είναι να συνειδητοποιήσεις πως μπορεί να συμβεί και σ' εσένα. Ήμουν αλκοολικός, έχασα μία περουσία. Είχα ένα μεγάλο ταλέντο και το 'χασα. Όλοι όσοι κοιτούν απ' έξω, λένε "Ουάου!". Είμαι 43 ετών κι έχω 4 παιδιά. Πρέπει να μαζέψω τα κομμάτια μου. Είμαι πατέρας. Είμαι ιερέας στην εκκλησία του πατέρα μου. Πρέπει να δείξω με την ιστορία μου πως μπορείς ν' ανακάμψεις. Αν χρησιμοποιήσω σωστά την κακή φήμη μου, ο περισσότερος κόσμος θα εκτιμήσει πως αυτός ο ένας προσπαθεί να ορθοποδήσει» εξομολογήθηκε στον Κέβιν ΜακΝαμάρα της The Providence Journal.

Ο ίδιος ευελπιστεί μία ημέρα ν' αναλάβει και τη θέση του διευθυντή του εν λόγω υποκαταστήματος στο Νορθ Κίνγκστον του Ρόουντ Άιλαντ., έχοντας πάντα να ευχαριστεί για την ευκαιρία τον άλλοτε ιδιοκτήτη των Σόνικς και νυν εκτελεστικό διευθυντή της γνωστής αλυσίδας, Χάουαρντ Σουλτζ.

In North Kingstown, you can have a real pro make your latte.

Posted by The Providence Journal on Tuesday, July 28, 2015
 

NBA Τελευταία Νέα