Κι ο Αθηναίου στην Εθνική

Κι ο Αθηναίου στην Εθνική

Φάνης Παναγιώτου
Κι ο Αθηναίου στην Εθνική

bet365

Με 16 παίκτες θα γίνει τελικά η προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών, καθώς στη λίστα του Φώτη Κατσικάρη προστέθηκε κι ο Γιάννης Αθηναίου του Ολυμπιακού.

Ήταν και πέρυσι στους εκλεκτούς του Φώτη Κατσικάρη (σ.σ. δεν ήταν στη δωδεκάδα για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2014), θα είναι και φέτος στην προετοιμασία της Εθνικής. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα ξεκινήσει τελικά με 16 παίκτες ενόψει του Eurobasket 2015, αφού στη λίστα προστέθηκε κι ο Γιάννης Αθηναίου. Ο νέος γκαρντ του Ολυμπιακού αγωνίστηκε στην ΑΕΚ το μεγαλύτερο κομμάτι της σεζόν που μας πέρασε και σε 21 συμμετοχές στη Basket League μέτρησε 6.2 πόντους, 2.3 ριμπάουντ και 2.6 ασίστ κατά μέσο όρο.

Η ενημέρωση της ΕΟΚ αναφέρει:
Ο Γιάννης Αθηναίου θα συμμετέχει στην προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (5-20 Σεπτεμβρίου), καθώς προστέθηκε στη λίστα των 15 παικτών που αρχικά είχε ανακοινώσει ο Φώτης Κατσικάρης. Η προσθήκη αυτή σχετίζεται με το ειδικό πρόγραμμα ακολουθεί ο Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος θα είναι παρών στην προετοιμασία από την πρώτη μέρα αλλά θα χρειαστεί λίγες επιπλέον ημέρες για ενταχθεί στον κανονικό ρυθμό προπονήσεων.

 

Τελευταία Νέα